Na fórum jsem chodil pár týdnů před tím, než jsem Italku koupil. Vybíral jsem auto a volba tehdy byla ASTRA/FOCUS/OCTAVIA - vše v kombajnu. OCT byla postupem vyloučena kvůli vysokým cenám, nízké výbavě a vysokým počtům najetých km. Pak se už rozhodovalo jen mezi Astrou a Fíkusem. Astra se mi vždycky líbila víc (hlavně interiér), ale v té době jsem spíš věřil Fordu (měl jsem Eskorta a byl v poho). Pak jsem ale uviděl Italku a byla to láska na první pohled. Web a fórum mě pomohli už při koupi (na co si dát pozor atp.). Registrace do klubu proběhla tuším druhý den po koupi za účelem získávání informací.
Nyní je pro mě klub zdrojem informací, nových velmi užitečných a příjemných kontaktů, sem tam se rád podělím i o své zkušenosti. Díky členství v klubu jsem poznal strašnou spoustu perfektních lidí. A hlavně, fórum dnes beru jako velké odreagování při každodenních starostech, tak mi prosím odpusťte "občasné" OT
.
Mezi prvními co jsem poznal osobně patří nooeell (on mě pozval na první pardubický mikrosraz), Cidla, lukaskpd, hanzzz, Paul, Pavlis....
Některá setkání s některými se staly dokonce osudovými a dnes jsme velmi dobrými přáteli i přes vzdálenosti které nás dělí. Dodnes můžu děkovat, že kvůli mé předvánoční nehodě jsem nemohl jet na sraz do Ždírce a díky tomu jsem se poznal s dnes již velmi dobrým kamarádem (obětavým pomocníkem) Trdlem, se kterým jsem v každodenním kontaktu (uctivé, uctivé
). Dnes už se známe jako celé rodiny (Martí dáme zmrzlinku?) a naše setkání už nejsou zdaleka jen na srazech
. To samé platí i o Paulovic rodince (haf haf
), dennyho ASE teamu (nedovedu si představit že bych je měl dál než 2 km od práce
).
Spousta lidí mi moc pomohlo a to nejen s technickými problémy s Astrou, ale i jinak (však oni všichni vědí). Srazy jsou super, jen mě mrzí, že na těch velkých nestihnu obejít všechny lidičky. U dennyho na "klimatizační akci" se ukázalo, že není důležité mít nablejskanou Astru, ale zúčastnit se super setkání se super lidmi.

A VO TOM TO JE! A hlavně, fórum dnes beru jako velké odreagování při každodenních starostech, tak mi prosím odpusťte "občasné" OT
Doslova "žeru" situace typu "náhodných" setkání s AstraManem v Kolíně bez Aster, Poledních přestávek s Miguellem na Shellce, new-nameových neustálých narážek zde a na facebooku a mnoho mnoho dalších situací, bez kterých si dnes už nedokážu představit život.....
Majesty, co zrovna posloucháš? Klidně neodpovídej vím, že se mi to už předem líbí

.
Tak co Marwille, koho ještě společně známe? No nic povíme si to ve školce.
Cidlo, ukaž vlka!
Nenašel nooeell v poslední době "pár" letáků za stěračem?
Ňamko už ty dýmovnice nehul.
Majla: to je z toho, že, že mám v ICQ pod sebou dva kontakty. Jeden Majla a jedem Majlo. Oba z klubu, ale každý z jiného. Takže až Ti zase někdy budu psát něco o CDčkách nebo o Sarah, tak se nelekej

.
Denny: 107,8 žejo? Nic jinýho se tu stejně nedá poslouchat.
lukaskpd: vlastne ja to mam strieborne natom nic neni videt

ziadna spinka
ostarvský gang pod vedením Frydexe: dodnes si vážím, že jste dojeli do VnL
Defe, tolik pojistek Ti ten modul odpálit opravdu nemohl

.
PepaS: pokud budeš potřebovat rozebrat někdy auto, stačí zavolat - už to umím...

.
manli2: dobrý psi, mňam
Mike.S, proč to řešíme přes SZ, když můžeme po ICQ - jsme oba lamy.
rychlyradim: chuligáne
tak už víte proč je Pepíno
GH?
Tak co Trdlo, zamyslel jsem se dostatečně? Myslím, že časem do tohoto příspěvku někdy něco dopíšu.