Černý plast, pískání, klepání...

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
NesteaCZE

Černý plast, pískání, klepání...

Příspěvek od NesteaCZE »

Zdravím Vás všechny a zároveň Vás prosím o pomoc, nemáte někdo nějaké zkušenosti s tím, když se Vám urve (nějakou náhodou) část černého plastu, který je pod předním nárazníkem? To co zbylo je asi 3/4 toho plastu... nevím kde sehnat nový? Ani nevím, pod jakým názvem by jsme to měl hledat, když jsem hledal, tak mi to kloudně nic nenašlo... nouzovka je asi vrakoviště :)

Druhý problémek je, že něco přes týden se mi ozývá za pochodu takové nepříjemné pískání... Je to ve větších rychlostech, v hranici 70-... ale v posledních několika dnech je to už i při 40km/h... už opravdu nevím co s tím, když sešlápnu brzdu, tak to přestane, ale pokud ne, tak to v pravidelných intervalech píská... nenapadá Vás někoho, co by to mohlo být? Mám trošku strach jezdit... - SPĚCHÁ!!!

A třetí věc je ta, že se mi v jednom kuse klepe pravá páčka u řidiče, za volantem - odstřikovače, stěrače atd... A potom, co mi montovali v autoservisu okna, tak se mi klepe něco ve dveřích, když pustím hudbu na 8 a více volume... basy tomu ubližují a ten kravál je větší a větší... - rozmontovat dveře a podívat se, kde je problém? Uvolněný šroubek? ...

Předem Vás všem vřele děkuji za Vaše rady!!! Doufám, že se mi zde najde pomoci :( Díky!
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Reklama

webi

Re: Černý plast, pískání, klepání...

Příspěvek od webi »

S tím pískáním,mužeš mít kaminek za krycím plechem kotouče ve předu nebo v zadu(nevim co maš v zadu) a po sešlpnutí to přestane.Měl sem stejny problém a měl by si ho vytahnout at ti nevydře ryhu do kotouče(sundat kolo a vyšprtnout kaminek ven).Páčku mužeš mit vycvaklou tak ji zkus nacvaknout zpět a ve dveřích mi taky mlatilo a nakonec sem zjistil že mi mlatí nevim jak se to ted jmenuje(ta žluta blbost ve dveřich na boční airbag),nebyla ve spodu zacvaknuta a mlatilo to jak dive.
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Noo, oboje mám kotoučovky, tak to asi bude na dýl :D ale zkusím to :)) děkuju!
K tý páčce... bojím se, abych to neurval :D ale zkusím co půjde... :)
A k těm dveřím...pokud Tě správně chápu, tak myslíš, že mám rozmontovat dveře a tam něco utáhnout? - např. jak bylo ve tvém případě - žlutá něco k airbagu :D Nebo myslíš něco jiného?

Btw. děkuju moc za reakci!! :)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

K tomu bagu, to černý je nacvaknutý v plechu předních dveřích a to žlutý je zase scvaknutý v tom černém plastu, mrkni zda je vše relativně pevně spojeno 8)
Výstřižek.JPG
Výstřižek1.JPG
Mobil : 602318645
spermin

Příspěvek od spermin »

NesteaCZE píše:Zdravím Vás všechny a zároveň Vás prosím o pomoc, nemáte někdo nějaké zkušenosti s tím, když se Vám urve (nějakou náhodou) část černého plastu, který je pod předním nárazníkem? :( Díky!
nebude to plastový kryt nadkolí pod blatníkem??
http://www.nahradni-dily-zh.cz/OPEL/AST ... i-ochrana/
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

A nebo myslí lízátko :) , prostě by to chtělo foto 8)
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Dobře, dobře, až bude trošku hezky, tak se na to KONEČNĚ budu moct podívat!!! :)
A na kola mrknu asi zítra! :)

Co se týče černého plastu, tak myslím tenhle http://clip2net.com/s/2TOL7 ... :)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No jasně lízo :) Měl bys ho mít ze dvou kusů zhruba v polovici je spoj, seženeš ho tady na webu od kluků co mají náhradní díly, např Bundeles 8)
Naposledy upravil(a) Defender dne 03 bře 2013, 14:14, celkem upraveno 1 x.
webi

Příspěvek od webi »

Ted jak sem videl obrazek co dal def tak sem mel volny cely ten cerny drzak na vrchu se ty pacicky zasunou a spodek zacvakne a ja ho nemel zacvakly 8)
A s tema brzdama,zatim se mi kaminky dostali jen do prednich brzd.
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Už jsem si s tou páčkou chvilku hrál, ale stále to dělá, tak musím pořádně na to číhnout za světla! :) Jinak už v životě neudělám takovou chybu, že by jsem vynuloval palubní počítač... a nechal si měřit vše znovu... je to šílenství!!! :D Naskakují mi tam čísla nehorázně velká... až to člověka vyděsí!!! Co se týče těch kol, tak doufám, že se do týdne s tím nic nestane, protože na to budu mít čas až v sobotu... pak se ozvu, jak jsem dopadl!! :) A co se týče dveří, tak jsem na ně dneska sahal a myslím, že o airbag nepůjde, jelikož to dělá z vibrací reprodoktorů a ta část k zadní časti dvěří mi tam nějak hůře drží - plas (špatně přidělané, po sundávání moc tmavých folií)
Jinak, čím mi poradíte, že mám namazat dveře? Ty mršky mi začali vrzat... :/ normálním olejíčkem nebo něco spešl?

BTW. Asi by jsem měl zájem o nějakou starou bouranou astru na odpis... - na náhradní díly... cena do pěti tisíc korun českých!!! Jednalo by se od astru z výroby roku 98-99 atd ... nejlépe v benzínu a tří dvířko, ale pěti dvířkem asi také nepohrdnu :) Na pěknou nabídku přikývnu! :)
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Dnes mi kamarád říkal, že by mohlo jít i o moc utáhlé brzdy a proto mu to tak na autě pískalo... :) Je něco takového možné?
Odpovědět