Mám doma myšku Gigabyte ECO600,bezdrátovku.Má ztracenej USB přijímač/vysílač.Je nějaká šance sehnat jinej a rozchodit to? V jednom shopu mi řekli,že ji můžu zahodit,že je to nějak spárovaný.Nikde nemůžu nic vyčíst,ani blbej návod k obsluze.Mám k ní i krabici,ale tam samozřejmě nic není.Nemám s tím zkušenosti,preferuji drátovky a tedka už vím proč
poradí někdo?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
zahoď to..dneska koupíš bezdrátovoou myško za 300. sice né takovouhe ale nějakou obyčejnou ručitě jo
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Ještě že není moje.Ale je jí škoda,taková hezká myška.Osobně preferuji Logitech a dráty co se týče herních zařízení.Sice hromada drátů dělá pěknej bordel,ale nestane se mi,že někde,kde to nejmín potřebuji mi dojdou baterky Jiné levnější značky mě už dostatečně "vyškolily"
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: