zdar pardi
mám dotaz nebo prosbu o radu kde hledat. na moji astřičce když mám nahřátej motor a pustím ofuky tak od řidiče jde příjmný teplý vzdoušek, a u spolujezdce jde kosa jak z lednice, nevíte čím by to mohlo být . kde hledat příčinu ?
dík za odpověď
topí/netopí
- Reklama
- Marťas-Pupík
Re: topí/netopí
Ja s tim mel problemy od zacatku...Sice mi to "odstranil" jeste autobazar v reklamaci,ale za chvili to bylo znova.Nakonec to prestalo topit uplne. Pricina-zasvineny radiator topeni. Tim,jak mi netesnila hlava valcu, sel do chladici kapaliny olej a cele to zaprasil. Me oprava stala 10000 (repas hlavy a tlakova zkouska, nove tesneni pod hlavu, pak plno dalsich tesneni, nove naplne, filtry, prace... ). A ted topim jako divy.
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
no vypadá to na zaflákanej výměník, neznáte nejaký přípravek který bych nalil do chladícího okruhu a on ten ,,bordel" rozpustil abych neusel rozebírat pul palubovky? a měnit hned celý radiator.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to moc nedoporucoval. Nasypes tam nejaky bordel a zaseres si cely motor a cely chladici/topici system.
no spíš bych to udělal formou odpojit hadice v motorovém prostoru a nalít do nich arvu, nebo jinej rozpouštěcí sajrajt nechat pusobit . a pak to napojit na vodu z kohoutku a vypláchnout to do kýble a vyhodit na benzině k likvidaci .
- vasekpetr1
Dříve, než bych začal cpát chemii do výměníku, tak bych zkontroloval nastavení klapek pro ofuky ve středním panelu.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
trocha OT ale napisem to sem...
ak mam nastavene fukanie na sklo/nohy a kurenie na 80% tak z stredovych vyfukov mi ide studensi vzduch ako z krajnych/skla/nohy
je to OK?
teda je normalne ze ak mam nastavene na sklo/nohy tak fuka aj z stredovych vyfukov?
ak mam nastavene fukanie na sklo/nohy a kurenie na 80% tak z stredovych vyfukov mi ide studensi vzduch ako z krajnych/skla/nohy
je to OK?
teda je normalne ze ak mam nastavene na sklo/nohy tak fuka aj z stredovych vyfukov?

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto