1.7TD 50kw
1.7TD 50kw
Zdravím chci se zeptat zda má cenu chipovat tento tip motoru?a jestli jo kolik to přidá na výkonu???
- Reklama
Re: 1.7TD 50kw
prida ti mozna jenom se 68koni na 75co sem slisel ale taky vykon 

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
máš 50kW? Frydex měl stejný motor, ale nevím jestli tam není 55kw. Nachipoval na +- 69kW a podle toho co říkal, tak byl spokojený
no me se zda ze mam 50kw na kolik to tak vyjde ten chip nevis??
Nejsi náhodou z Třince nebo okolí? Měl jsem to totiž pro někoho zjistit na podzim, ale ztratil jsem na něj číslo tak jsem nemohl dát vědět. Ptal jsem se tehdy Frydexe a říkal že už si to moc nepamatuje, ale že to bylo asi kolem 3500,-
ne e nejsem z třince.
myslíš že máá cenu čipovat motor kterej ma 210000??

záleží v jakém je stavu 
Ale ja bych takovej motor nechipoval, budes mit chvilkové uspokojení že tito "jede" líp, ale za mesic na to zapomenes....
Skoda penez.
Radsi sezen silnejší motor a celej vymen
A nebo si nech rozlestit lak 
M.

Ale ja bych takovej motor nechipoval, budes mit chvilkové uspokojení že tito "jede" líp, ale za mesic na to zapomenes....
Skoda penez.
Radsi sezen silnejší motor a celej vymen

M.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Tak jestli máš motor 1.7 DTI (Y17DT) měl by si mít 55kW, po nachipování měl Frydex 69kW a 200Nm. Má to od chlápka z Veselí, ale prý se dalo domluvit, že přijel do Brna. Je už to ale asi 3-4 roky zpět takže těžko říct jestli to ten týpek ještě dělá. Na foru je číslo 724 132 090, tak můžeš zkusit zavolat a uvidíš. O výhodách a nevýhodách chipování je tady psané hodně takže stačí jen kliknout na nápis hledat. Abych ti to urychlil, tak například TADY
- Luboš X17DTL
Myslím si, že máš motor X17DTL a ten bych opravdu nechal tak, jak je. Buď rád, že jezdíš. Soudruzi z NDR dali do už tak dost namáhaného motoru turbo a tím jeho životnost podstatně omezili. Pokud se k tomu motoru nebudeš chovat s úctou, dopadneš jako Lukáš (lukaskpd, nebo jak se to nazýval). Taky se snažil z motoru, který byl určen pro přemísťování a ne na blbnutí, vymáčknout, co se dalo, až ho vymáčkl úplně.dadake píše:Zdravím chci se zeptat zda má cenu chipovat tento tip motoru?a jestli jo kolik to přidá na výkonu???
Sám jsem ho měl a nikdy mě nenechal na holičkách. Pokud máš zdravý rozum, tak lij naftu a jezdi. Nepokoušej se o něco, co už tu bylo a nefungovalo.
A pokud ti už něco začne odcházet, počítej s tím, že tím to teprve začíná. Vyměníš turbo a v ten flek zničíš hlavu. Další takový zklamaný byl i Dajin.
Pokud chceš mít výkon, kup si jiné auto.
Nechápu, jak si někdo koupí auto se slabým motorem a pak se pídí po zvyšování jeho výkonu.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Dnes jsem po mnoha letech jel s Astrou s tímto motorem (X17DTL) a myslím, že tady nepomůže nárůst výkonu ani o 100%. Ten motor prostě nejede a pořádně nepojede. Na diagnostice všechna data v pořádku a i kolega, co se s tím projížděl přede mnou, konstatoval, že inženýři už při vývoji tohoto motoru udělali chybu ve výpočtu předpokládaného výkonu a sekli se nejméně o 20 koní do plusu. Ovšem majitel auta byl spokojen, protože auto po výměněně váhy "jelo tak dobře, jako nikdy předtím".
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
souhlasim s romanem 

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]