Volby prezidenta.
Re: Volby prezidenta.
No já ještě nevím koho, moje názory se nejvíce shodují s názory Sobotky, ale toho nikdy! na druhém místě u mě vítězí Franz. Tak ještě uvidím. Můžete zkusit http://volebnikalkulacka.cz/ - tam vyplníte kvíz 45 otázek a ten vám porovná jak vaše názory souhlasí s názory kandidátů.
Jo a ještě s tím psaním Okamuri na lístek jiného kandidáta, to nedělejte, protože ten lístek bude platný a vy tak dáte hlas někomu jinému. Neplatný bude, pokud v obálce jsou dva lístky, nebo je ten lístek přetržený, ale musí být úplně. Počmárání nebo natržení lístku nemá na jeho platnost vliv.

Jo a ještě s tím psaním Okamuri na lístek jiného kandidáta, to nedělejte, protože ten lístek bude platný a vy tak dáte hlas někomu jinému. Neplatný bude, pokud v obálce jsou dva lístky, nebo je ten lístek přetržený, ale musí být úplně. Počmárání nebo natržení lístku nemá na jeho platnost vliv.
Astra G 1.6 16V, X16XEL, rv.99 LPG

- Reklama
- 
				funzoo
- Kontaktovat uživatele:
co se týče okamury, tak nevím proč lidi dělaj takové cavyky s tím.. a seriozní? nevím, ale nepřipadá mi moc seriozní to, že nedokážu sehnat potřebný počet hlasů a pak se ještě soudit o to že jsem to nedokázal.. ostatní měli stejné šance a stejné podmínky a taky měli stráty na hlasech jako okamura...
a přesně jak píše absinth, pokud nepůjdeme volit, tak pak nemáme právo nadávat na výsledek voleb.. upřímně proč zvítězili komunisti? protože jsme se vykašlali na volby a nechali sme to na ostatních kteří si zvolili komunisty.. já osobně jsem volit nebyl a tak ani nenadávám na to že jsou tady komunisti.. koneckonců ono je jedno kdo tam bude, nikdy nebudeme spokojení s tím co máme...

a přesně jak píše absinth, pokud nepůjdeme volit, tak pak nemáme právo nadávat na výsledek voleb.. upřímně proč zvítězili komunisti? protože jsme se vykašlali na volby a nechali sme to na ostatních kteří si zvolili komunisty.. já osobně jsem volit nebyl a tak ani nenadávám na to že jsou tady komunisti.. koneckonců ono je jedno kdo tam bude, nikdy nebudeme spokojení s tím co máme...
- 
				Absinth
- Kontaktovat uživatele:
Funzoooooooo: nemuzu souhlasit jen s tim ze meli vsichni stejne podminky a sance neb ti co byly jmenovani politockymi stranami (Jirka Dientsbiru , Knizepan Švarcik) nemuseli shanet 50Tkm  podpisu. Coz jim ulehcilo praci
 podpisu. Coz jim ulehcilo praci

podpisu. Coz jim ulehcilo praci
 podpisu. Coz jim ulehcilo pracihttp://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2

ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
původně jsem jít k volbám nechtěl, nebylo koho volit, ale nakonec svého práva vužiju, abych potom aspoň mohl remcat, že to stojí za howno  

a volit budu knížete nebo avatara, ještě to nevím jistě, v sobotu se ukáže

a volit budu knížete nebo avatara, ještě to nevím jistě, v sobotu se ukáže

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Já jdu cestou nejmenšího zla. Čily Fisher pač jestli to vyhraje zeman nebo Franc stěhuju se do zahraničí.

Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM

Tak to aby sis se Jardo už zabalil   

Okamra neměl kýžený počet hlasů, a kde jste to slyšeli ?? Jen řekli že jména a adresy vypadají psané stejnou rukou "bodejť by ne taky Vám anketu vypíše daný respondent a vy když s ní budete souhlasit ji podepíšete"  a tím pádem mu je neuznali, podpisy nikdo nekontroloval a proto ta žaloba.) Zajímá mne jestli a zda se někdy prokáže že ty podpisy lidí byli pravdivé, pak celý volby jsou jedna velká manipulace a za mne a rodinu Dientsbier a pak Zeman, v každém případě je prezident jen loutka (a tak to bylo a bude vždy, žádné právo veta) a proto nejdu volit, jelikož ten politiku nedělá a mne zajímá jak se budeme mít a né co o něm píší zahraniční deníky
  Jen řekli že jména a adresy vypadají psané stejnou rukou "bodejť by ne taky Vám anketu vypíše daný respondent a vy když s ní budete souhlasit ji podepíšete"  a tím pádem mu je neuznali, podpisy nikdo nekontroloval a proto ta žaloba.) Zajímá mne jestli a zda se někdy prokáže že ty podpisy lidí byli pravdivé, pak celý volby jsou jedna velká manipulace a za mne a rodinu Dientsbier a pak Zeman, v každém případě je prezident jen loutka (a tak to bylo a bude vždy, žádné právo veta) a proto nejdu volit, jelikož ten politiku nedělá a mne zajímá jak se budeme mít a né co o něm píší zahraniční deníky  

Okamra neměl kýžený počet hlasů, a kde jste to slyšeli ??
 Jen řekli že jména a adresy vypadají psané stejnou rukou "bodejť by ne taky Vám anketu vypíše daný respondent a vy když s ní budete souhlasit ji podepíšete"  a tím pádem mu je neuznali, podpisy nikdo nekontroloval a proto ta žaloba.) Zajímá mne jestli a zda se někdy prokáže že ty podpisy lidí byli pravdivé, pak celý volby jsou jedna velká manipulace a za mne a rodinu Dientsbier a pak Zeman, v každém případě je prezident jen loutka (a tak to bylo a bude vždy, žádné právo veta) a proto nejdu volit, jelikož ten politiku nedělá a mne zajímá jak se budeme mít a né co o něm píší zahraniční deníky
Mobil : 602318645

Jarda se bude stěhovat do zahraničí????? Tak to bude stačit když to rozbalíš tady v Plzni ty Brňáku. Máme tu Vietnam, Ukrajinu, Albánce a Jugoše. Občas se zastaví nějakej Němec. Jen si vybrat.   

OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Tak to já balím. Zemana nikdy. Ten at si jde chlastat kořalku na chatu a nesere se do toho.

Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM

- Luboš X17DTL
Rada ro ty, co chtějí volit neplatný hlas:
Nic nečmárejte, vyrobte si vlastní volební lístek 

Tam si dejte klidně svatého Petra

Nic nečmárejte, vyrobte si vlastní volební lístek

Tam si dejte klidně svatého Petra

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=> 
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Politische Gespräche verboten!  

Astra H 1,9CDTI caravan 
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Es ist so ein Durcheinander, wäre es am besten, um uns wieder jemand angegriffen. Deutsche oder Russen. Tschechen einfach nicht regeln ...HonzP píše:Politische Gespräche verboten!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

stejně už media rozhodla... stále se mluví jen o dvojici fischer zeman... a většina ovček v čr nebude volit běkoho kdo nemá šanci... takže těch pár prázdnách obálek... vždyt se to ani národ nedoví  aneb viva novinářské senzace
 aneb viva novinářské senzace 

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

[quote="paciczka"] http://volebnikalkulacka.cz/ quote]
Teď jsem si to zkusil,teda vyrazilo mi dech,fakt dobrý

Teď jsem si to zkusil,teda vyrazilo mi dech,fakt dobrý
Astra 1,4 16V

O to tady šlo. a v té kalkulačce jsem postrádal v kvizu BobošikovouMike.S píše:původně jsem jít k volbám nechtěl, ....
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic