Origo podvozek nebo sportovni?

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
martasek81

Origo podvozek nebo sportovni?

Příspěvek od martasek81 »

Zdravim lidičky.
Potřeboval bych poradit :( Mam Coupe 2.0t jak jsem ho koupil tak tam je podvozek KW.
Jen posledni dobou uvažuji o vraceni origo podvozku.Ja osobně nejsem zavodnik a na těch našich cestach to
je někdy pěkne utrpeni stim podvozkem.Tak by mě zajimalo jaka je cena origo podvozku.Koukal jsem na net a bud
špatně hledam nebo nevim ale pro 2.0t toho nic moc nenajdu :cry: A nemyslim že to bude stejne jako pro 1.8 nebo 2.2.
A ted jsem dostal nabidku že mužu mit origo za ten sportovni.Tak proto ten zajem o cenu.Dik moc Martin
Reklama

Respo
Kontaktovat uživatele:

Re: Origo podvozek nebo sportovni?

Příspěvek od Respo »

možno stačí iba keď pružiny vymeníš ...
Skús tomu dať chvílku čas a možno si na to zvykneš ;-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
martasek81

No ja se tomu podvozku nebranim jen to byla takova uvaha.Nepouživam to auto každy den tak se to da přežit :D
Jen potřebuji zjistit jaka je cena origo podvozku.Nehodlam natom vydělat nebo něco podobneho ale taky nechci potom litovat
že jsem si ho měl nechat.Uvažoval jsem že by stačilo origo podvozek a jen kratši pružiny než origo.Jen nevim co to uděla :(
Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth »

Za me origo...

Kdyz uz snizeni pruzinama tak max 30mm jak budes davat vic tak to chce aj jiny tlumice
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
martasek81

No ja si to taky myslim že Origo jen už to tam bylo :D No A ted mam ještě dotaz?Je podvozek na coupe 2.2 stejny jako pro 2.0t?
Protože ten podvozek co mužu mit vyměnou za ten Kw je z 2.2.A co ještě jsem dostal nabidku na celou napravu tak jak ji sunda z vozu za 2500kč.Ja bych řekl že to neni špatna cena ale možna se pletu.
Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo »

malo by to byť to isté ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
marek

Příspěvek od marek »

Originální podvozek 2.2 není ani náhodou shodný s 2.0 Turbo. A jestli chceš originální pružiny z Coupe 2.0 Turbo, koukni do inzerce.
Astra Coupé Turbo
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

marek a proc neni schodny kdyz je astra stejna jenom jiny motor ne jinak je vse stejni
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
marek

Příspěvek od marek »

Protože Turbo je výrazně rychlejší než 2.2 a potřebuje tedy odolnější komponenty. Jiné jsou silentbloky, pružiny, tlumiče, zadní náprava i nastavení geometrie. Pouze v případě, že měla 2.2 originální sportovní podvozek z výroby, tak se většina komponentů shoduje, nicméně ne vše je stejné. A kdo teď, po mnoha letech a výměnách majitelů ví, jestli právě jeho 2.2 má sportovní podvozek z výroby. Pokud to někdo tvrdí, tak si to na 90% cucá z prstu.
Nebavím se teď o podvozkových dílech z druhovýroby, protože ta to většinou neřeší a taky to potom tak vypadá....
Astra Coupé Turbo
Odpovědět