Co tam zase děláš???Zralok píše:JJ byl jsem tam kterej jsi byl Ty? Přede mnou nebo za mnou? Jinak dnes čerpám paragraf na odběr a sedím u Dennyho a Astřička je v jeho péči
Luboš X17DTL píše:Co tam zase děláš???Zralok píše:JJ byl jsem tam kterej jsi byl Ty? Přede mnou nebo za mnou? Jinak dnes čerpám paragraf na odběr a sedím u Dennyho a Astřička je v jeho péči![]()
Výlet jo?
ano pouze krevZralok píše:Chodíte jen na krev nebo i na plazmu?
No tou plazmou to narůstá celkem rychle takže bude záležet jak často budete na tu plazmu chodit. Já dávám většinou jeden cyklus přes léto(7 odběrů po 14ti dnech ) a ve zbytku roku krev, jen sem tam mimořádně nějakou jednorázovou plazmu pokud potřebuji volno a na krev ještě nemůžu. Jednou mě žádali, když jsem přišel o odběr Erytrocitů že je v mé krevní skupině nutně potřebují tak jsem souhlasil to bylo podobné jako plazma jen to bylo opačně. Filtrovali červené krvinky a plazmu s tím ostatním mi vraceli.Boči píše:Dobrý![]()
já jsem "teprv" někde na 15-16 odběrech.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |