S tou T50 ti neporadim, ale rozhodně se vyprdni na SU-152 a doexpi si ISU-152 s BL-10 gunem, to je rozhodně zábava na dlouho a hlavně ti přestanou vadit desítkový bitvyHesty píše:Dobře ty. Já teda nemám moc zájem jít dál jak na 8. Tier v heavy tancích (mám v garáži IS-3 (nabíják, stabilizace, 100 % posádka), odemčenou mám i kv-4 na kterou šetřim). V TD zůstanu u VII Tieru (SU-152, v garáži, elite, doplňky, 100 % posádka), mám prémiovou Matildu (5. Tier), arty 5. Tier - Su-8 (Elite, 100 % posádka, nabíják, camo, pohon děla
), pak jako scoutíka T-50 (Elite, 100 % crew, equip). No a plánuju přikoupit k nim tu KV-4 a T-34-85 a pokud bude akce nějaká tak kv-13.
Přijde mi totiž, že bez premka se vydělává na vyšší tiery těžko (a zas nasypat do hry každej měsíc nějakou sumu, no nevím), navíc si zahraju nějakých 3-6 hodin týdně.
Btw., dá někdo radu proč jít anebo nejít z T-50 na T-50-2? Mám už tu T-50-2 odemčenou, ale slyšel jsem, že už to pak hází k desítkám a výdělky jsou tak na hraně (bez premka samozřejmě).
To ISU by mělo být docela v plusu, protože to rozdává za cca 600-1000 dmg na ránu a za to jsou kredity a náboj stojí 1650. Horší je se na ten gun dohrabat, myslím že stojí cca 63000 expů, ale stojí za to, pak je to killer jako kráva. Se podívej na moje staty na EU serveru s SU-152 a s ISU-152, nick mám eaglef1Hesty píše:zvěroboj je lepší jo? já už na něj koukal a zvažoval, jen jak říkám, bojím se, abych ho nedotoval když je to osmej tier (IS-3 má třeba opravu totálky za 12500 kreditů a každej výstřel je za 1023 kreditů, takže při public bitvě kde tým nedokáže fungovat jako tým a prohrajem, tak jsem třeba 5000 táců v mínusu - premko mám jen občas).
Desítky a devítky mi vaděj jen u T-50, protože s 57 mm gunem tam moc fičák neudělám a i třeba sedmičkovou arty dám na víc jak 3 rány a to střílím do weakspotů (ale mezitim se většinou najde dobrák co to do mě začne šít a ten tank je na jednu ránu)
No,já jsem zatím ve hře pořád docela ztracenMojmec11 píše:Jo a Capone-pokud hraješ v noci s malým lvl. tanku,tak se nediv že jedeš do bitvy proti lvl.8 nebo i víc.Prostě je na serveru málo lidí a někam tě to hodit musí,jinak bys čekal na bitvu třeba až do rána.Na akční hraní s tankama je ideální odpoledne a víkend,dětičky nejsou ve škole.A v noci začíná život největších pařmenů,ideální pro artilerii,jezděj velký tanky,který jsou velký a ne moc rychlí,takže se stíhám zaměřit,jediný na co většinou čekám je nabíjení.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |