World Of Tanks
Re: World Of Tanks
Michaa: Jak jsi to teda nakonec vyřešil? fachá to?
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
- Reklama
stáhnul jsem celej balíček a furt to samé....zkontroluje to aktualizace...dám hrát..a skočí tam akorát tohle
všechny pozůstatky WoT smazány a instalováno načisto...
všechny pozůstatky WoT smazány a instalováno načisto...
Ty kjáávo
, tak to asi jedině reinstall, možná mrknout do toho logu. Koukal jsem jak tam máš ty strašný srágory typu Advanced System Care, tak můžou blokovat instalaci v tichosti, prostě to něčemu nedovolí pokračovat v práci. Kamarád používá Eset Smart Security, což je dá se říct dobrej softík, ale schazovalo mu to tanky, protože běžely na nějakým portu, kterej vyhodnocoval neustále jako nebezpečí. Obecně tyhle programy na správu počítače, jeho zrychlení a "vytunění" mnohdy nadělaj spíš paseku (může a nemusí bejt tvůj případ) 
Edit: A proč ti jede zároveň Avast, McAfee? Čím víc programů se stejnou funkcí v tak dokonalém programu jako je Windows (ironie), tím víc ti to může způsobit radosti. A registry jsi čistil přes spustit: regedit nebo jsi použil pomocníka typu System Care nebo CCleaner?

Edit: A proč ti jede zároveň Avast, McAfee? Čím víc programů se stejnou funkcí v tak dokonalém programu jako je Windows (ironie), tím víc ti to může způsobit radosti. A registry jsi čistil přes spustit: regedit nebo jsi použil pomocníka typu System Care nebo CCleaner?
Reinstall už proběhl několikrát na x způsobůHesty píše:Ty kjáávo, tak to asi jedině reinstall, možná mrknout do toho logu. Koukal jsem jak tam máš ty strašný srágory typu Advanced System Care, tak můžou blokovat instalaci v tichosti, prostě to něčemu nedovolí pokračovat v práci. Kamarád používá Eset Smart Security, což je dá se říct dobrej softík, ale schazovalo mu to tanky, protože běžely na nějakým portu, kterej vyhodnocoval neustále jako nebezpečí. Obecně tyhle programy na správu počítače, jeho zrychlení a "vytunění" mnohdy nadělaj spíš paseku (může a nemusí bejt tvůj případ)

Když chci ale WoT pustit napřímo a né přes Launcher tak to napíše toto
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jak psal kolega,vyházej programy co nepotřenuješ,antivir stačí jeden a na čištění systému v poho třeba Ccleaner.Jsem taky toho názoru,že náká mrcha na pozadí ti to blokuje.Ono ne každý program na zrychlení PC je fakt k užitku.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Zdar pařmeni,musel jsem si udělat new účet,tak kdyby jste chtěli,NICK mám Capone81 

Přidám si tě
. Včera jsem pořídil IS-3 

No nějak tu hru nechápu
Jak mohu soupeřit s třeba s Pzkpfw 38 IV úrovně proti Tigrum / Pantherum nebo T34 úrovně VII ???
Jim tak leda poškodim nátěr a to jsem u toho blbnul celou noc v pátek a sobotu,abych jako byl dobytek na porážku ???
Grrrrr...

Lehkej tank jako je právě ten tvůj
, funguje v bitvách vyšších Tierů jako scout - odhaluješ nepřítele a nemáš za cíl ho přímo poškodit (to spíš už se zaměřit na nepřátelskou arty, prokličkovat bitevním polem a sejmout jí), ale odhalit nepřítele spojeneckým silnějším tankům, kteří ho dorazej (zkušeností a kreditů za odhalení nepřátel a tak i účast na jejich zničení budeš mít dost, to se neboj). Pokud tě ale tenhle styl hraní nebaví a raději by ses hrnul dopředu a kydlil, tak jeď jinou lajnu (spíš heavy tanky nebo arty). Někdy večer budu chvíli hrát s kámošem, tak tě můžem vzít do čety, mám mezi tankama i scouta (T-50 - 4. tier) a dáme 

Myslíte, že by se nás sešlo dost třeba na takovou výcvikovku si zablbnout? Takovej malej Astra WOT Fun Cup
. Zároveň pokec ve hře o tancích, výběru linií a národů, doplńků atd.

Hesty,objevil jsem kouzlo težkého dělostřelectva
" Děkujuuu za radu a snad se tímto dostanu k nějakému pořádnému drtiči Německé národnosti " 
p.s. fajn nápad,něco podobného jsme tu měli i u CS

p.s. fajn nápad,něco podobného jsme tu měli i u CS

To rád slyším
, německý dělostřelectvo je super. Já jedu všechny lajny rusáků včetně dělostřelectva (ze všech národů maj sice nejmenší dostřel, ale střílí to do vejšky - velkej oblouk, tak se pak trefíš i za kameny a kopce).
Asi založím ve hře kanál Astra-G, kde by se dalo debatovat o tancích, vybavení, radit si s ostatníma, občas něco zahrát.
Lovu zdar

Asi založím ve hře kanál Astra-G, kde by se dalo debatovat o tancích, vybavení, radit si s ostatníma, občas něco zahrát.
Lovu zdar

Taky hrajem za nemcuri a bud za stihace ne arty
) moc mne to baví 

Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Tak ve hře jsem založil kanál Astra-G CZ/SK, takže tak 

když vás tak čtu, že bych to zas stáhl? Ale moc mi to nešlo 

Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort