To máš pravdu, ale já jenom zírám nad rychlostí a jak je to nastavený. Reportáž v televizi a o následným kontaktování ani zmíňka. A jen se tam koukneš a vyzkoušíš to, tak tě začnou masírovat.Přitom teda ty stránky jim musí ihned zaslat informace, že jsi to zkoušel a že jejich nabídka ti vyjela jako nejlevnější. Nebyly to stránky AXA pojišťovny,ale všeobecně stránky na výpočet výše pojistky. A to mam dojem že ten pojišťovák už měl nachystanej kalkul a možná i smlouvu.

Připadá mi to jako zdokonalená technika lovu klientů, převzatá od podomních obchodníků. Přišel ti nabízet předraženej vysavač a při odchodu si nechal nadiktovat alespoň 5 adres nebo čísel, kam může jít prodávat (otravovat)

. V tomhle jsou rychlejší než smrt, ale při plnění dělají mrtvýho brouka. Asi se projedu do Pardubic a popoženu pana Ryšavého osobně. Nyní můžu s trochou nadsázky a humoru říct, že pojistnou událost jsem si zlikvidoval sám. Od svědků, škůdce, policie , pojišťovny, kanceláře pojistitelů, focení, Čsob, opravy a nakonec i platby.