Tak defe jsem to poslal až teď jelikož jsem na to úplně zapomněl. Omlouvám se za spoždění nevím jestli to do zítra přijde, ale myslím že až v pondělí.... Díky a budu se těšit
po přečtení prvního příspěvku pořadatele peníze poslány promptně, případné prodlení provokuje, pak pařba prohibited - problém, podupávání před prahem, pozorování popíjejích, pivní poslintávání...... ptfuj
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Tímto Vás chci všechny opět pozvat na již devátý Pražský sraz, který se koná 13.října 2012 a opět se sejdeme na parkovišti v Letňanech a následně po 16:30 se přesuneme v kolonách do campu Na Korábě. Všechny podrobné informace jsou uvedeny v přiložené pozvánce a v seznamu účastníků merendy v kempu, "místo srazu" v Letňanech je vloženo ve webovém odkazu.
Zároveň Vás tímto žádám o upřesnění počtu osob (těch co by se chtěli zůčastnit merendy v kempu) a případného druhu ubytování u nicků které jsou, nebo budou v průběhu doplňovány do seznamu, a to formou SZ, díky