ďakujem hoši ....no autíčko je skutočne zachovalé, predomnou ho mala jedna strašia pani, ktorá s ním chodila každých 15 000 km do servisu a stále jej niečo menili (veď to poznáte - autorizovaný servis si vždy niečo nájde )
a to krídielko by sa fakt hodilo ...uvažujem nad ním
Včera si pomýlil jeden 20 ročný kok*tko parkovisko s okruhom a v plnej rychlosti vpálil do mňa. Ja som bol na hlavnej a on šiel hlava nehlava cez všetky parkovacie miesta krížom krážom, až nevidel mňa a skončil v celom mojom boku. Mňa to iba odhodilo.
Celá "sranda" na tom je, že jeho Audinku A6 mu včera kupil otecko a ešte mu to nestihol poistiť. Čiže škodu mi nemá kto uhradiť, celé to prejde na Slovenskú kanceláriu poisťovníctva a budú musieť si to vymáhať od neho. Čakajú ma mesiace naťahovačiek
práveže policajti nič neurobili..prišli a keď zistili, že auto nie je poistené, tak aj odišli, lebo oni s tým nič nemajú, že to musí riešiť tá spomínaná kancelária poisťovateľov, že ona bude vymáhať peniaze....proste non sens
mám adresu toho fagana, tak buď dnes alebo zajtra zájdem tam a skúsim sa dohodnúť s jeho otcom...
zaznam o nehode ano...ale cele mi to prislo maximalne formálne, ze no boze, dvaja sa tu tukli, zdokumentujme to....ja som sa divil, z emu nedali ani pokutu, ze ani obciansky preukaz nemal...