To já zase Ondrášu čekám na 10 " hold kasička má jiné pohledávky "
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Tímto Vás chci všechny opět pozvat na již devátý Pražský sraz, který se koná 13.října 2012 a opět se sejdeme na parkovišti v Letňanech a následně po 16:30 se přesuneme v kolonách do campu Na Korábě. Všechny podrobné informace jsou uvedeny v přiložené pozvánce a v seznamu účastníků merendy v kempu, "místo srazu" v Letňanech je vloženo ve webovém odkazu.
Zároveň Vás tímto žádám o upřesnění počtu osob (těch co by se chtěli zůčastnit merendy v kempu) a případného druhu ubytování u nicků které jsou, nebo budou v průběhu doplňovány do seznamu, a to formou SZ, díky
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
co jsem byl minule (ještě s jiným nickem Miro,kterej mi od miloshova prodeje fóra nefunguje) tak byla učast velmi veliká.... a taky jsem našel pár fotek z večerní akce
Velká omluva ale nemůžeme přijet páč jsem změnil zaměstnání dostal jsem dnes směny a musím jít do práce nechci v záuč. době jim tam nechodit tak dík za pochopeníčko a na jaře určitě dorazíme.