Operace flashpoint

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Howky
Kontaktovat uživatele:

Operace flashpoint

Příspěvek od Howky » 28 čer 2012, 21:44

Hola hola nehrál, nebo spíše něhraje někdo tuhle hru???? veřejná ip by byla nachystána. 8)
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov

Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem

Reklama

Petras
Kontaktovat uživatele:

Re: Operace flashpoint

Příspěvek od Petras » 28 čer 2012, 21:57

Hrál byla to pecka, ale ted už nevím jestli by mě to chytlo. S kámošema sme dělali vlastní mapy a to bylo žůžo krást si vlajky ve Škodovkách :mrgreen:
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

Howky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howky » 29 čer 2012, 09:39

Hej nevím mě to chytlo už po několikáté a s datadiskem CSLA2 je to paráda
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov

Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem

palix

Příspěvek od palix » 13 črc 2012, 14:16

Super hra - hlavne datadisk Resistance sa mi páčil - bolo to zložitejšie. Podľa mňa jedna z najlepších hier a ako jednu z mála som ju hral asi aj viac ako 2x :). Už nemám toľko času ako kedysi a teraz hrajem Armu I.
Flashpoint je hra, ktorá neoslovila strašne veľa ľudí, lebo bola dosť zložitá, ale podľa mňa bola skôr premakaná a poskytovala neskutočné možnosti...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 13 črc 2012, 15:01

Kdo by neznal hlášku - "Benzínové pumpy jsou krásné..... když hoří..." má oblíbená mise (hned na začátku jak jede k pumpě tank jsem sejmul jeho osádku (musíte být hodně rychlej) a pak mě už nezastavil nikdo. Totálně jsme to tam tím tankem vše vystřílel.

Pak ještě mise jak začínáte nahoře a dole je základna s tanky - proplížit se k plotu sebrat tank a huráá na ně - když jste dostatačně dlouho vydržel přilítl tam vrtulník a hledal vás - když jste ho nechali přistát a podařilo se Vám ho ukrást to byl nářes -

fajn bylo že hra byla kreativní a tedy každá mise i ta samá měl trošku odlyšnou verzi. Třeba jinak šli hlídky, auto nepřijelo s toho směru jako posledně ale trošku jinudy. Perfektní hra a supr bylo vytváření si vlastních map a misí.

škoda že na 64bit win7 to nejede :cry: :cry:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

palix

Příspěvek od palix » 06 srp 2012, 15:09

A hlavne sa dalo ísť cez les - ako človeka napadlo a pritom sa pošťastilo stretnúť hliadku. Navyše postavičky boli často v diaľke a mierenie na nich bolo úplne o niečom inom ako v hrách typu CoD :). Super hra, aj keď sa priznám, že raz som ju dokončil normálne a potom už len s pomocou - "ľavý SHIFT" + "-" (znak mínus na číselnej klávesnici) + napísať "savegame" :).

Mňa ešte kedysi zaujali hry (považujem ich za najlepšie):
- Hidden and dangerous II + datadisk Sabre Squadron (pomerne stará hra, ale super)
- Brothers in Arms - všetky diely :) (Brothers In Arms: Road to Hill 30 + Earned in Blood + Hell's Highway)

Kto neskúsil - nech skúsi.
Obe spomínané neposkytujú voľnosť ako Flashpoint, ale sú podľa mňa lepšie ako Call of Duty, alebo Medal of honor :).
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Capone

Příspěvek od Capone » 10 srp 2012, 22:09

No,není to zase tak dávno,co jsem si naistaloval OF s Resistance datadiskem a s chutí jsem se u toho vyblbnul. :D Nebo v pc mám ještě pro mě nesmrtelnou hru od našich,Hidden & Dangerous 2,taky mazec 8)
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 11 srp 2012, 12:01

Jojo Flashpoint dával volnost jak danou misi dokončíš. Kamoš hrál misi kde bylo za úkol ukrást Uaz. Všude bylo plno hlídek. Tak našel traktor pojezdil je a šel si pro Uaz :mrgreen: , Hidden a dangerous jsem hrál jedničku a to asi třikrát. Dvojka se ke mě nedostala. Cod a to hlavně poslední díly jsou jen komerční výplody, který těží z toho že jejich první díly byly revoluční. Ale nebudu je odsuzovat MW jsem hrál než vyšla MW2 a tu jsem hrál dokud to šlo, že byli na steamu lidi. A MW3 hraju občas do teď. Taková oddechová zábava u které se nemusí přemýšlet.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

Odpovědět