manli2 píše:mě se nelíběj
Vojtova druhá astra - Y20DTH 3dv.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Manli zavidi, me se teda libej a to dosti velmi, taky chci tlusty 5-ti paprsky, hodne paprskovy se na astru nehodej 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Máš můj vkus....milosh píše:Manli zavidi, me se teda libej a to dosti velmi, taky chci tlusty 5-ti paprsky, hodne paprskovy se na astru nehodej
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Otas, no kdy dame mini srazik? Muzu ti prodat moje stary 5-ti paprsky at mam na novy 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jedině nový..... né nějaký poškrábaný od obrubníků....milosh píše:Otas, no kdy dame mini srazik? Muzu ti prodat moje stary 5-ti paprsky at mam na novy
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak uz sem je koupilOťas píše:Já jedině nový..... né nějaký poškrábaný od obrubníků....milosh píše:Otas, no kdy dame mini srazik? Muzu ti prodat moje stary 5-ti paprsky at mam na novy![]()
![]()
- Princ William
vojto fakt pekny kola. proste petipaprsek je fajn
P.S. to si moc dlouho nevydrzel. hlavne ze si rikal ze kola zatim ne
ale je mi to jasny dobra cena dobrej vzhled co dodat jeste mit prachy a ani se neda je nekoupit 
P.S. to si moc dlouho nevydrzel. hlavne ze si rikal ze kola zatim ne
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
njo ja mit porad prachy tak to auto vypada uplne jinak.... jeste ze je nemamPrinc William píše:vojto fakt pekny kola. proste petipaprsek je fajn![]()
P.S. to si moc dlouho nevydrzel. hlavne ze si rikal ze kola zatim ne![]()
![]()
![]()
ale je mi to jasny dobra cena dobrej vzhled co dodat jeste mit prachy a ani se neda je nekoupit
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

huš mam i středový pokličky, 3x URÁ

Naposledy upravil(a) Vojta dne 30 črc 2013, 23:52, celkem upraveno 2 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz