Ahoj, chtěl bych vás poprosit, jestli byste někdo nevěděl, z čeho by mohlo být listové pero o rozteči(na středy čepů do ok) 98-100cm a šířce 4,5cm.Listů je tam 8, ale to už nikdo netuší, jestli není nějaký ubraný.
Pero má na obou stranách oka a v pouzdru je díra pro čep 18mm, ale to není rozhodující, to si upravím dle potřeby.
Tchán má tyto pera na doma dělaném vozíku z té éry kdy to dělal každý druhý, ale pera dostal od známého, který už dnes nežije a nikdo netuší z čeho jsou..No a samozřejmě za ty léta a přetěžování mu některá pera ted praskla, tak to chce dát před STK nějak dokupy.
Dostal jsem typ, že by to mohlo být bud přední z traboše, ale tam nevím jestli ta vlaštovka měla oka, nebo z škodovky 1202. Zrovnatak by to mohlo být z volhy či gaze.
Bohužel ale nikde nemůžu najít nějaké rozměry k perům co jsou kde osazeny.
Díky za rady.
Fotky mohu přidat večer...
Prosím o pomoc-pero na vozík
Prosím o pomoc-pero na vozík
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
- Reklama
Re: Prosím o pomoc-pero na vozík
Kdyby někdo řešil stejný problém u dělaného vozíku, tak pero bylo z GAZ 69 přední,zadní je o 10cm delší.
Jen má v originále více listů(tuším 11) a ty spodní jsou odebraný.Už ho mám doma.
Jen má v originále více listů(tuším 11) a ty spodní jsou odebraný.Už ho mám doma.
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
Re: Prosím o pomoc-pero na vozík
Trochu odbočím - máš na tom vozíku dorazy?
Taky mám káru s listovkama z wartburga a i když jsme z kamenolomu vozili kámen, nic neprasklo, sedělo to právě na dorazech.
Taky mám káru s listovkama z wartburga a i když jsme z kamenolomu vozili kámen, nic neprasklo, sedělo to právě na dorazech.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE