Pokoušel sem se polepit střechu bíla carbon marně,sám ani nahodou
Takže zatím jen zrcatka a střechu přenecham firmě at se staraj.
Jinak včera foceno u práce ...
JJ ta je taky pěkna hlavně má Hella black magic
No uvidim no je to samolepka tak to vždycky můžu sundat,příští měsic necham udělat tu střechu.Snad to nebude drahy
ja sem si lepil kapotu s mladou doma sam a strechu si budu taky delat sam s kamaradem,nic neskeho jeno poradne nahrat a muzes lepit,strhavat a znova lepit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ne ne nic na moje nervy
kapotu možnarovna plocha nízko,ale střecha u combíku sám a mezi hagusama Nešlo mi to,folie mi stejně nestači už,tomto sem musel vyhodit
Pozeptam se kolik by to tady asi stalo jinak to zkusím znovu a s někym jak říkaš
vysledek bude vzdy stejni,vse se da krasne opravit,bublinky ohyby,a hlavne usetris prachy a muzes si koupit treba helly kdyby si nebyl tak daleko tak neni problem ti stim pomoc
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
No my jsme bílou v karbonu viděli na sraze v Ostravě, na VW Tiguan a majitel nám říkal: koukněte zblízka. A fakt. Špína zažraná to toho rastru a nejde to ničím dolů- Říkal, bílý karbon už nikdy.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Jinak co se tyče vyměny,byl to porod.Vyndat spínačku a vůbec všechno okolo.Zatím jsem do toho nedal ani korunu,sám doma s pomocí taty.Ložisko jsme tam daly co tady někdo radil 6204(našel sem v garaži snad ještě po naší 105tce)no nebylo to pravé ořechové.Ale aspon zatím než seženu jinej sloupek.
Jinak sem ještě řádil u kamoše o víkendu na jeho Citroušovi
Můžu řict že když svitil nebylo nic vidět.A čim sem to udělal,pastou co mám na leštění hliníku Už mam odzkoušeno na předních světlech Pumy mé přítelkyně