mám HO měl sem i diorama .stůl,na tom polystyren,nějaké lepidlo domky a tak,je to pěkné a dá to moc práce tak nakonec to skončilo ve sběru ...tot je borec :http://www.shimiland.info/Stavba.html
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ten mě právě inspiroval ale chceto jednu volnou místnost a je to snad ještě dražší než úpravy auta,mám ještě doma H0 mašinky v dobrém stavu a zajímavé kusy,drahé tak kdybys měl zájem nafotím a můžem se domluvit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Já jedu v TT, no jedu......udělal jsem kolejiště, pohrál si s elektronikou, ale budu to předělávat.
Bohužel původní koleje, to je generátor poruch, přejdu na profilové kolejnice. Jen co bude víc času a financí
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ja tiež fičím na TT... Momentálne som si doprial od Kuehna T478 - okuliarnika, koľajisko mám naplánované, dom kúpený, akurát sa prerába, aby som mal kde modelovať...Všetko ide tak ako má.
Howky mě zná, že kibicuju na K-repu . TT i H0 mám pod postelí v krabicích, teď už jen chodím koukat k jihlavské štrece, když jede okolo můj syn v Catru nebo na Brejlovci .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.