Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Pěkná???? To je slabý slovo. Tohle je masakr. Když mi bylo asi 5 let tak jsme měli hráškově zelenou. Dodnes vidím ten volant s klaksonem okolo. A jak jí táta startoval v zimě klikou. Ta nezklamala.
hant píše:Pěkná???? To je slabý slovo. Tohle je masakr. Když mi bylo asi 5 let tak jsme měli hráškově zelenou. Dodnes vidím ten volant s klaksonem okolo. A jak jí táta startoval v zimě klikou. Ta nezklamala.
ti poviem ze chodia tu rozne nadupane masiny ale tato skodovka tak pritahovala pohlady ludi ze to by nedokazalo ani ferari
Opel Astra G 1,7 DTi (2003)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
Za mě ta Octavie - ne! Kdyby byla zrestaurovaná a ne vytuněná tak je krásná a nádherná. Takhle je to zkaženej veterán
Ale máte pravdu, že aspoň to vypadá profesionálně a na ten styl, kterýho chtěl majitel dosáhnout tak se mu to povedlo. Ale já to rád nemám
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
těch zachovalejch v origo stylu je sice málo ale pořád jsou k vidění, ale tenhle kousek je odvážnej a uřčitě jich moc nebude. Cením odvahu tunera, kterej se nebál jít takhle daleko a nebát se sáhnout až za hranici originality. Kdyby to nedotáhnul až sem tak by vlastně zkazil origo ceněnej kousek. Doufám že někdy uvidím vytuněnou třeba Aerovku, nebo Sentinel
Tohle mi v obchodě neuniklo. Hezké auto tam dali...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE