jaaa asi po večerech začnu objíždět stavby nebod ty debilove uz nevědi co by mohly podražit asi přišli na to ze dopravci v ČR netankují tak to těm lidem jestě zdražíme
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Plyn je do zapalovačů
Dneska jsem v Ostravě viděl na OMV Maxmotion benzín za 40,90Kč.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Já teď dvakrát tankoval z kanystru zásobu z Chalupek a ručička už opět povážlivě klesá tak zase budu muset zajet do Chalupek naplnit nádrž a kanystry, možná i dál protože asi v sobotu dopoledne pojedeme do Castoramy. Kolik tam teď stojí ale nevím.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Kura chlapi...A to jsem cetl, ze nase supervlada rozpoctove zodpovednosti udajne chysta dalsi dan na PHM- na litr az korunu !!! Udajne z duvodu navyseni strategickych hmotnych rezerv....Za sebe muzu rict jedine-Kalousku, Necasi a dalsi "odbornici"-tahnete uz do prdele
Opel Astra G 1,7 DI 16 V125 000 Km Hatchback, r.v. 2001 POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Fritol píše:no pokud to pujde takle dal začnu asi jezdit do polska pro naftu vždy s prazdnou natankuju plnou a jestě kandak a bude po prdely.
Tož takto to provozuji již delší dobu. Mám dva dvacetilitrové kanystry z dob kdy jsem měl zdroj levné nafty od jednoho kamioňáka tak je využívám nadále. A když jedu do práce a vemu to přes Polsko tak je to pro mne zajížďka cca 15km navíc a při současné uzávěrce svinovských mostů ještě méně.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Z té první stránky se mi dělá špatně. Nebo spíš asi naopak...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zralok píše:Tož takto to provozuji již delší dobu. Mám dva dvacetilitrové kanystry z dob kdy jsem měl zdroj levné nafty od jednoho kamioňáka tak je využívám nadále. A když jedu do práce a vemu to přes Polsko tak je to pro mne zajížďka cca 15km navíc a při současné uzávěrce svinovských mostů ještě méně.
kolik je max litru v kandaku na osobu přes hranice kdyz tě zastavi na kontrolu ?? aby si nemusel doplacet dan ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí