urobil si dobre za 2500 to uz radsi vyrobit doma ...no moc kouzlit sa neda..rozdelim to na velkou stredovou díru tam je kovová mřížka s asi 5mm velkýma okama a na krajích bude denní svívení jen přemyšlam jesi tam vrátit tu prostřední linku abych to ještě víc zoriginalizovatěl
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
pozry akú máš predenú masku možno by nebolo zlé zachovat rovné línie ... teda také " žalúzie " ...na denne svietenie sa vyser bez tak sa to na astru nehodí
Fritol píše: je ti jasny ze si nenavratně zmrvil naraznik takže až se ti to nebude libit tak budeš muset koupit novej ?
na to nemám nezmrvil mě se to líbí a toto je poslední fáze! ..třeba zadek sem dělal na dvakrát a taky už nebudu měnit
respo...no podle masky to asi uplně nebude ale kdyžtak by se upravila...spds vratim staly pres litr a je to parada navic uz sem zvykly a ted jak sem den bez nich jezdil zapomnel sem svitit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
not your fucking business
zatím v rozdělaném stadiu...fakt to co sem měl byl hnus!!! díky včem co to kritizovali,taky sem upravil nárazník aby ten hnusný! prolis pro spz nebyl tak výrazný a hluboký...chce to vidět naživo ale zatím sem celkem dost spokojený působí to agresivně a prostě žádná radlice hnusná jak předtim..padly 2mřížky a 2 velké 500g pixle kytu...
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 15 dub 2012, 19:19, celkem upraveno 1 x.
a mlhovky z ochcávky, teda potichu sleduji, odvahu bych k tomu neměl, ale vypadá to dobře.
Mě se teda moc nelíbí ty nárazníky, typu radlice, ale tohle jde. Tak já zase sleduju.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
jasně hoší musím to jen dat do provozu schopného stavu a detaily určo doladím...fotky z boku jasně dnes vyfotím..ještě musím nasadit denni sviceni a vyrobit boční držáky protože už to nedrží podběh tak se boky hýbou což není ideální,,,mlhovky nebudo zas by to byly 2000 i když lákavé to je ty ochcavy maji v mlhach i denni sviceni
No zatím to vypadá velice nadějně . Nic neuspěchej a hraj si s tím. To denní svícení by se mi líbilo úplně nahoře v těch krajních otvorech. A udělal bych tam něj přesný místečko tím že bych pod něj ještě udělal slabej příčnej proužek.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort