viz.strana 9.Z mého pohledu to je krok zpět,přesněji to definoval TomC20LET ''z obyčejnil'' Nic méně můj názor,tvé rozhodnutí,tvá radost a to respektuji
 viz.strana 9.Z mého pohledu to je krok zpět,přesněji to definoval TomC20LET ''z obyčejnil'' Nic méně můj názor,tvé rozhodnutí,tvá radost a to respektuji   Stejně auto patří mezi ty lepší coupátka,tak snad to bude i nadále
 Stejně auto patří mezi ty lepší coupátka,tak snad to bude i nadále   

Súhlas.kabrioletak píše:Ahoj,dopadlo to přesně jak jsem čekalviz.strana 9.Z mého pohledu to je krok zpět,přesněji to definoval TomC20LET ''z obyčejnil'' ...

a pak už ten žebrák vykopnu z kapoty.no právě někdo říká že to bude dobré ta folie a někdo zase že na pytel tak nevím jak se rozhodnout
 a pak už ten žebrák vykopnu z kapoty.no právě někdo říká že to bude dobré ta folie a někdo zase že na pytel tak nevím jak se rozhodnout to by byla paráda asi první tady na foru kdo by tam šoupl lepší motor,,,já bych chtěl x30xe
 to by byla paráda asi první tady na foru kdo by tam šoupl lepší motor,,,já bych chtěl x30xe jinak dávám ještě poslední šanci tomu motoru doplnil jsem ho o vstřikovače z calibry turbo s lepším průtokem sehnal středový díl výfuku z coupé turbo/OPC turbo konečně s pořádnym průměrem a předělal náporové sání od simoty tak uvidíme co ten motor ještě semnou vydrží
 jinak dávám ještě poslední šanci tomu motoru doplnil jsem ho o vstřikovače z calibry turbo s lepším průtokem sehnal středový díl výfuku z coupé turbo/OPC turbo konečně s pořádnym průměrem a předělal náporové sání od simoty tak uvidíme co ten motor ještě semnou vydrží  

chudák.motor určitě vyměn'
 chudák.motor určitě vyměn'   ...měl se líbílo to tvoje video jak si poskočil zadním kolem
 ...měl se líbílo to tvoje video jak si poskočil zadním kolem 
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |