Špatný kód radia
Špatný kód radia
Dobrý den, mám takový problém. Špatně jsem naťukal kod do radia a teď mi nejde zadat. Při zapnuti se mi ukaže SAVE 7. Nevíte prosím někdo co stím? Děkuji za odpověď 

- Reklama
Re: Špatný kód radia
odpoj a pripoj baterku ale ked je 7 tak mas este 7 pokusov...
- Luboš X17DTL
Odpojit baterku nepomůže, po zadání třech špatných kódů se prodlužuje doba na zadání dalšího pokusu na cca 30 minut. Takže nechat zapnuté zapalování a čekat, až se objeví další možnost pro zadání kódu.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
a co když se náhodou nic neoběví?Luboš X17DTL píše:Odpojit baterku nepomůže, po zadání třech špatných kódů se prodlužuje doba na zadání dalšího pokusu na cca 30 minut. Takže nechat zapnuté zapalování a čekat, až se objeví další možnost pro zadání kódu.
to co mate ake radio? na 300vke som odpojil baterku a zas 10 pokusov 

je to ještě original Opelacke... to s baterkou nefunguje... už jsem to zkoušel... opel astra 1,6 combi caravanLake292 píše:to co mate ake radio? na 300vke som odpojil baterku a zas 10 pokusov
ved a o com hovorim? car 300 origo oplacke mi funguje normalne s odpojenim baterky
mi ne... chyba se asi uložilo do řidici jednotkya ta to nepůstíLake292 píše:ved a o com hovorim? car 300 origo oplacke mi funguje normalne s odpojenim baterky
- vasekpetr1
Máš zrušenou volbu zabezpečení rádia kódemLake292 píše:ved a o com hovorim? car 300 origo oplacke mi funguje normalne s odpojenim baterky
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Děkuju moc tohle mi pomohlo nejvícvasekpetr1 píše:Máš zrušenou volbu zabezpečení rádia kódemLake292 píše:ved a o com hovorim? car 300 origo oplacke mi funguje normalne s odpojenim baterky