manli2 píše:to se ti zdá... to je sraz slušných lidí...
Tak ty nakonec nejedeš?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
rado: prospím v autě ne? když ho na to mám tak ho využiju
a nejmladší? 20 let? kdo je mladší?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
kulisek91 píše:ne o to nejde já jen nwm jak to bude v práci na mě je to docela ještě daleko..a nwm teda proč bych měl pořizovat chatku na přespání..já tušil že se spát nebude .. každopádně určitě dám ještě vědět..jen abych tam nebyl nejmladší
V autě se spát nesmí. To sem zkoušel naposled taky. A někde vystřízlivět musíš.
to mě ale štve že se nesmí spát v autě tak vyjedu před kemp tam už budu moct..a já střízlivět nemusím..když pít nebudu nemusím střízlivět
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
jak už jsem tu jednou psal..nechci kvůli pití znova skončit v nemocnici za to mi to nestojí..zhubl jsem tam pár kilo protože jejich žrádlo se nedalo jíst..a od tý doby mi váha zůstala
já utekl po dvou pivech ale problémy a maturita udělala své únava organismu a lehký otřes mozku
o váhu nemám já osobně strach a tam ti taky váha neklesne. je tam žrádla mraky. A s Mirdou se dostat na bar tak to taky můžu potvrdit že je nebezpečný. No a nakonec potvrzuji i Álu. Umakartový čelíčko bylo i na podzim.