No vidis

Vono to stejnak neni taková výhra ta předkožka... nesmis moc rychle, protoze pak ti to zacne planda ve vetru a vomlati ti to kapotu, neustale musis cistit pod tou kuzu kapotu od prachu, protoze ti to taky dre, kdyz je vlhko tak se ti podtim sráží voda ... no neni to taková výhra
No kdyby jsi byl rchlejsi, cca pred 3/4 rokem jsem bral od lukasse tady z fora turbo z OPC motoru, mel tam celej motor i s prevodovkou za 16... pak za 13 bez turba ... vzal si ho kamarád nakonec, tak jsi mohl mit motor se 70 tisicema

a hend by se jinak jezdilo ... musim rict ze si ten motor nemuzu vynachvalit !!!!!!!!!!!!! kdyz jedes pohodicka pianko a dle predpisu... nebo okresky kilo, kilo deset, normalni rozjezdy, zadny hrabe... z kopecka obcas na kvalt bez plynu atd. tak sem jel k tatovi pritelkyne a zpet cca 150 km, středočeskej kraj za 7.2 litru

a má to 200 koníčku, když si nakej vesnickej zavodak na me chtel honit ego, tak jsem mu ujel ani nevim jak .-)
Proste doufam ze to do toho jednou sezenes !!!!

To potom bude absolutne TOP astra

))) a jeste bych teda dal nejaký pekný BBS, k té stříbrné by se mi hodili chromy

a aspon 18tky

))))