Clonitko na prednim okne

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Clonitko na prednim okne

Příspěvek od milosh »

Zajimalo by me jestli se predni sklo u nekterych aster dela s clonitkem ve tmave barve nebo je to cely ciry jako to mam ja? Videl jsem to vcera na jedny astruli ale mel folie tak je mozny ze si to nechal dodelat?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Nevím jestli myslíme oba stejnou věc ... Ale některé Astry mají na přední skle ten tmavý (zelený) pruh . Myslím že to maj jen N-Joye :wink:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Honz@ píše:Nevím jestli myslíme oba stejnou věc ... Ale některé Astry mají na přední skle ten tmavý (zelený) pruh . Myslím že to maj jen N-Joye :wink:
jo to myslim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Na G jsem to ještě neviděl, ale na Fku jsem měl modrej pruh z výroby.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Oťas píše:Na G jsem to ještě neviděl, ale na Fku jsem měl modrej pruh z výroby.
tak to nechapu, kdyz uz na moji stary nexii to bylo a astra. trida vys, to nema, kdyz sviti slunce neni to moc prijemny, stejne to krz zrcatko prosvita :roll:
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Jj... chybělo mi to, když jsem byl na něj zvyklej a po koupi Gka tam nebyl..... :(
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Už se to tu jednou probíralo . V tématu "Co jste Vy a Vaše géčko dneska dělali" se na tom ptal Syncmaster Mistyho :wink: . Podívejte se sem : Ta prostřední Astra to má https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1231 . Myslím že to bylo za příplatek :wink:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ja jsem myslel,ze koupim nalepovaci clonu ale zda se mi,ze bych pak z auta koukal primo jen na ni.Mam skoro 190cm a tak bych ji mel v urovni oci :(
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

No to ma teda prekvapujete, ja tam ten cloniaci pás na prednom skle mám originál. Myslel že to majú všetke astry. To je divné.

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1321
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Myslím že to bylo asi za příplatek , ne ? :wink:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

Honz@ píše:Myslím že to bylo asi za příplatek , ne ? :wink:
No asi tomu nemčúrovi na tom záležalo čo si ju kupoval. :wink: Ale ak by som ten tieniaci pás nemal, určite by som tam nič nelepil. Neviem dokonca či by nebol problém aj na STK.
Marky

Příspěvek od Marky »

Me v lete bohuzel prdlo sklo a tak, kdyz jsem ho nechaval vymenit, tak jsem chtel stejne a ze servisu mi volali, ze ted maji skladem jen se zeleny pruhem za priplatek 200Kc tak jsem nakonec neprotestoval. Vypada to lepe, ale rozhodne to neni nic bez ceho bych nemohl zit.
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

asi tak nejak :wink:
Jointíček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jointíček »

no kazdopadně je to tam lepší mit original nez si to dolepovat protože to nikdy nebude tak pěkné a caiti budou mít jen kecy ... si myslím teda :roll:
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

Jointíček píše:no kazdopadně je to tam lepší mit original nez si to dolepovat protože to nikdy nebude tak pěkné a caiti budou mít jen kecy ... si myslím teda :roll:
ty maj kecy vzdycky, ale... jak jsem se docetla, tak to clonitko muze bejt maximalne 11cm.... to nalepovaci.... ten zelenej pruh je za priplatek - u BMW teda stoprocentne a je myslim taky nak tech 10 cm sirokej.... bere se to od stredu okna :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Odpovědět