Clonitko na prednim okne
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Clonitko na prednim okne
Zajimalo by me jestli se predni sklo u nekterych aster dela s clonitkem ve tmave barve nebo je to cely ciry jako to mam ja? Videl jsem to vcera na jedny astruli ale mel folie tak je mozny ze si to nechal dodelat?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo to myslim.Honz@ píše:Nevím jestli myslíme oba stejnou věc ... Ale některé Astry mají na přední skle ten tmavý (zelený) pruh . Myslím že to maj jen N-Joye
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na G jsem to ještě neviděl, ale na Fku jsem měl modrej pruh z výroby.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to nechapu, kdyz uz na moji stary nexii to bylo a astra. trida vys, to nema, kdyz sviti slunce neni to moc prijemny, stejne to krz zrcatko prosvitaOťas píše:Na G jsem to ještě neviděl, ale na Fku jsem měl modrej pruh z výroby.

Jj... chybělo mi to, když jsem byl na něj zvyklej a po koupi Gka tam nebyl..... 

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu jednou probíralo . V tématu "Co jste Vy a Vaše géčko dneska dělali" se na tom ptal Syncmaster Mistyho
. Podívejte se sem : Ta prostřední Astra to má https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1231 . Myslím že to bylo za příplatek 

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
No to ma teda prekvapujete, ja tam ten cloniaci pás na prednom skle mám originál. Myslel že to majú všetke astry. To je divné.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1321
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1321
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
-
- Kontaktovat uživatele:
ty maj kecy vzdycky, ale... jak jsem se docetla, tak to clonitko muze bejt maximalne 11cm.... to nalepovaci.... ten zelenej pruh je za priplatek - u BMW teda stoprocentne a je myslim taky nak tech 10 cm sirokej.... bere se to od stredu oknaJointíček píše:no kazdopadně je to tam lepší mit original nez si to dolepovat protože to nikdy nebude tak pěkné a caiti budou mít jen kecy ... si myslím teda

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná