, Já tě ale neviděl, je pravda že jsem dost spěchal a ve tmě je to složitější
  , Já tě ale neviděl, je pravda že jsem dost spěchal a ve tmě je to složitější   .
 . 
   , Já tě ale neviděl, je pravda že jsem dost spěchal a ve tmě je to složitější
  , Já tě ale neviděl, je pravda že jsem dost spěchal a ve tmě je to složitější   .
 .
Zralok píše:Že by Rasag?
Edit: Já si nevšiml že na další stránce jsi se už přiznal a zjistil jsem to až když jsem to odeslal

ano dobrovolně jsem se přiznal
  ano dobrovolně jsem se přiznal   

. Přiznání je polechčující okolnost
 . Přiznání je polechčující okolnost   

.
 . . Je mi jasné, že to tam vypadá jako na parkovišti
 . Je mi jasné, že to tam vypadá jako na parkovišti  , ale dost často tam obcházejí měšťáci a píší něco na lístešky, co pak umísťují za stěrače...
 , ale dost často tam obcházejí měšťáci a píší něco na lístešky, co pak umísťují za stěrače... 
Jo aha, to byla ta bylá dodávka Renault staršího roku výroby, žepramet píše:No mě si vydět nemohl jel jsem za tebou v autě s takovým tím sprostým znakem.

.
 .

JJ to jsem byl já.Ale zas tak stary není 6 let je ještě mladík.Astra - R@SAG píše:Jo aha, to byla ta bylá dodávka Renault staršího roku výroby, žepramet píše:No mě si vydět nemohl jel jsem za tebou v autě s takovým tím sprostým znakem.
.

To jsem byl jááááá... akorát tu jsem po delší době tak jsem nemohl reagovat

. Jen jsem si letmo všimnul, takže podrobnosti  nevim
 . Jen jsem si letmo všimnul, takže podrobnosti  nevim   .
 .Přiznávám seHonz@ píše:Minulý pátek kolem 18. - podzemky Galerie Harfa - kombík s pražskou SPZ s klubovou nálepkou vlevo na kufrovejch dveřích. Jen jsem si letmo všimnul, takže podrobnosti nevim
.

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |