Tak máme Astřičku deset měsíců, příští týden půjde na svojí první technickou a zatím VELKÁ spokojenost. Je to úžasné pohodlný, prostorný a příjemný auto... Pár postřehů od minula:
- nechávali jsme zavařit vanu - manželce se podařila po 3 týdnech co jsme auto měli ťuknout (i když nechápu jak)
- prozatím proměna verze scout za "normální" dokončena výměnou krytů zrcátek
- vyměněny chrastící repro za "funkčnější" ;o)
- a pár drobností (chromové kličky, flat stěrače, konečně jsem se skoro po roce dokopal k namontování masky bez znaku, plastová vana do kufru, nalakování bubnů černou matnou, takže jsou opět jako nové ad.

)
pár foteček:
a tady vlastně důvod proč jsme si auto kupovali a taky důvod, proč nestíhám nic na autě dělat ;o)):
Btw. taky jsme se stihli přestěhovat z "opel townu" jak psal mirda2908 (z Prahy 10) do Bohnic a často tu vídám astřičky s nálepkou klubu, tak se přiznejte, kdo je z Bohnic?
to Mlaka: z Aukra cca za 400 Kč ;o)
to Trdlo a Milosh: mno stále mě to láká upravovat, ale Astřici můžu upravovat max co se do funkčnosti a designu týče (jezdí s tím i manželka), ale zatím je spousta důležitějších věcí co se musí dělat (i když diodový zadní světla + přední OPC a 16" kola mě moooc lákaj ;o)))