těsnění krytu nádrže
těsnění krytu nádrže
Ahoj dá se někde sehnat to velký těsnění co je na výku nadrže aby tam netekla voda? nějak jí tam nemám 

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: těsnění krytu nádrže
Dám to sem.
Odstává mi těsnění, které je u tankovacího hrdla nádrže. Na fotce je to vidět, jak to rezne a kus barvy je již pryč. Tím, že těsnění nedoléhá, a je tam spád dolů, a těsnění na víčku také nedoléhá na 100% ke karosérii, tak se tam třeba po dešti drží voda. To má za následek, že dochází ke korozi. Jak nejlépe tento problém odstranit. napadlo mně, pořádně vyčistit, vysušit, trošku obrousit, přetřít základovkou, pak stačí trošku tužka v barvě vozu + lak a těsnění přidělat PUčkem, tak aby nedocházelo k tomu, aby se tam dostala voda. Co vy na to?

Odstává mi těsnění, které je u tankovacího hrdla nádrže. Na fotce je to vidět, jak to rezne a kus barvy je již pryč. Tím, že těsnění nedoléhá, a je tam spád dolů, a těsnění na víčku také nedoléhá na 100% ke karosérii, tak se tam třeba po dešti drží voda. To má za následek, že dochází ke korozi. Jak nejlépe tento problém odstranit. napadlo mně, pořádně vyčistit, vysušit, trošku obrousit, přetřít základovkou, pak stačí trošku tužka v barvě vozu + lak a těsnění přidělat PUčkem, tak aby nedocházelo k tomu, aby se tam dostala voda. Co vy na to?

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE