Výměna žárovek podsvícení - foto
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna žárovek podsvícení - foto
raději bych si to udělal sam než kvuli 2 diodam s patici platil kilo:D:) ja jen nejak nevim na co v te patici mam upevnit + a na co - to bych potřeboval poradit:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- Reklama
vypadam jako debil?
jinak to uprostred je opravdu mikrofon
edit: jezis to maj v kazdej autoprodejne, nebo na kazdej benzine...

jinak to uprostred je opravdu mikrofon

edit: jezis to maj v kazdej autoprodejne, nebo na kazdej benzine...
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
jo hochu to si jen myslíš:D byl jsme u nas v autodilech a řikal že tu patici na diody nemaji jedine ty žárovky a žárovku zase nemaji bílou čirou
takže to asi všude nemaji:D a debil nejsi snad:D..tak super mikrofon vyhodim:)...proste chtel bych jen tu patici a diody abych si tam dal sám pač mam fialové diody a to taky nemaji všude:)

ahojte...vie mi niekto poradit, ohladom podsvietenia stredoveho panelu (palubovky)?...vcera som kupil jazdenu Astru a dnes ked som nastartoval, tak mi nenabehlo osvetlenie stradoveho panelu, konkretne cele podsvietenie tých kruhových regulátorov teploty a vetrania a aj podsvietenie tlačidiel klímy, vyhrievania skla a vnutorneho obehu....ostal som prekvapeny....je mozne ze odisli poistky, alebo je mozne ze vyhoreli vsetky ziarovky tohto podsvietenia?....kedze sa nevyznam v Astre, mam ju iba jeden den, vedel by mi niekto poradit?
dakujem.
dakujem.
Opel Astra G sedan 1,4 16V
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problem jako ty jen mi to občas problikne
Celý středový panel je podsvětlen, dle typu topení, jednou popř. dvěmi žárovkami, které často praskají.
V tom lepším případě je žárovička zde (a dá se zahnutými kleštěmi vyměnit bez rozdělání středového panelu.

V tom lepším případě je žárovička zde (a dá se zahnutými kleštěmi vyměnit bez rozdělání středového panelu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
dakujem za radu....bola by tu este moznost, ze ak som prechadzal nerovnostami vozovky, ze sa odpojili kontakty?...pretoze mi to pride take trocha divne, ze cely panel prestal byt osvetlovany.
Můžeš napružit kontakty u té žárovičky až ji budeš měnit, dělám to také. Celá tahle žárovička (viz obr. výše) podsvěcuje všechny 3 ovladače topení i všechny 3 knoflíky. Je tam světlovod.
ďakujem ta radu, ak budem mat trochu čas, tak sa na to pozriem a potom dám vedieť, či to bola tá žiarovka.
APiKu, a takto to má Behr, alebo Delphi?
Behr - systém s "kopulí".
No super, tak ten mám.
Občas mi zasvieti až po poklepaní, tak to mrknem.
Dík.

Dík.
prepacte za OT otazku: co je to ten Behr resp. Delphi?....Astru mam este len par dni....som odchovany na jadnoduchych vymenach dielov na Felicii, ale teraz mam trocha zmatok 

- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to typoval na 7-mi barevny led neon který se umí měnit + hudební senzor ale je to jak vánoční stromek