Zrovna tenhle hřebík do ondulajnu jsem potřeboval, i ta barva by sedělassrotak píše:Tak dneska zimní přechody v leťákách šroub 47 mm a drží,uvidíme na jaře
Podívej se,jestli se ti točí hřídelky co vedou do světel,jestli to někde nejde přes zuby,je dobré ta soukolí prostříknout mazadlem.No a pokud se venku všecko točí a nic se nehýbe,zrada je uvnitř.Jestli mě pamět neklame,jsou tam náké plastové nesmysly,nacvaklé k parabole co maj v sobě závit a v tom závitu chodí jako šroub ta hřídel co jde zvenku.Má na konci velké plastové zubaté kolečko.Měl jsem doma jedno světlo,kde byla hřídel zarezlá v tom plastu.Kolečko se točilo,ale hřídelka(šroub) už ne.Tak jsem světlo rozebral,hřídelku vylisoval a dal jinou,pěknou a všecko je OK.Kdyby někdo hodně chtěl,můžu mrknout co mi doma zbylo ze světel a udělat náké fotky.Lukáš píše:Tak jsem dneska zjistil, že mi nechodí regulování světel pomocí těch imbusů.Naklápění normálně jde, ale seřídit světla nejdou. Budu se na to muset podívat, nemáte někdo předběžné tipy? Díky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |