ale pěkná barva
  ale pěkná barva  
 ale pěkná barva
  ale pěkná barva  
a proc to teda delas?martasek píše:můžu vás ujistit že takle složený byste to nikdo nechtěl.nápravnici mám 5cm od temě a pod lízo nedám ani zapalovač.je to nehoráznej beton ale kola nikde neškrtaj a to mezi lem a gumu vzadu nestrčim ani malíček u ruky

TOmu nerozumím?Pitman píše:to chapu ze se mu to libi....ale myslim ze nejen me prijdou ty masirkovsky reci okolo zbytecny....

dobře proč zbytečný ? Není to jednoduchý je stím určitě mnoho práce
  dobře proč zbytečný ? Není to jednoduchý je stím určitě mnoho práce  

určo pamatujePitman píše:jsem si 100 pro jistej, ze uz ti to tdy napsalo vic lidi....viz diskuse okolo casaku nebo diskuse kdyz jsi napsal neco ve smyslu ze Sob bude zavidet (uz presne nevim jak to bylo)...pamatujes?
a jinak jeste dotazt..ci je ta moda...tim myslis tunerskou modu? nebo vseobecnou modu?

. ale to je teraz jedno
. ale to je teraz jedno  Mat auto tak u zeme je asi z dlhodobeho a praktickeho hladiska blbost, hlavne keby si to mal unás BA a okolie, ale priznam sa, tak nízko sa mi to páči a sám by som to chel o hodne dole.... ale tuto by to chelo asi vzducháč
 Mat auto tak u zeme je asi z dlhodobeho a praktickeho hladiska blbost, hlavne keby si to mal unás BA a okolie, ale priznam sa, tak nízko sa mi to páči a sám by som to chel o hodne dole.... ale tuto by to chelo asi vzducháč| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |