Shell Fuel Save
Re: Shell Fuel Save
Já sem to tankoval dvakrát a žádná odezva. Nemůžu si vynachválit od OMV Carera 95 ta je znát.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
- Reklama
Jardo fakt je to OMV Carera takovej rozdíl v N95 nebo je to zase jen placebo a cena ?
Já ho ještě ani jednou netankoval, takže kdyby jo, tak vyzkouším 

Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě tohle asi musí každý zkusit sám a objektivně a hlavně sebekriticky zhodnotit....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

No hele přál bych ti zažít moje noční ježdění (lítání) a pak bys zhodnotil jak rychlý se daj dělat přejezdy s benzínem za 33kč a nákým lepším. Já sem nabyl dojmu že Shell at natankuješ cokoliv seš furt natom stejně. Ale u OMW si myslím že tomu tak není.Defender píše:Jardo fakt je to OMV Carera takovej rozdíl v N95 nebo je to zase jen placebo a cena ?Já ho ještě ani jednou netankoval, takže kdyby jo, tak vyzkouším
Dnes sem to zkusil ... jinak to jede perfektně
Natankoval sem u Agip N95 dálka ve dvouch lidech cca 80km/H byla spotřeba 5.5l/100KM
Dnes Shell Fuel Save též dálka ve čtyřech lidech cca 80km/H byla spotřeba 5.2l/100KM možná na tom něco bude ,že říkají že se dá na tom ''UŠETŘIT''
Mimochodem já u nás dřív tankoval na OMV N95 astra se dusila moc to nejelo ,nic moc vyměnil sem palivák to samý ... momentálně tankuju pouze Benzina,Agip a nejlíp Shell

Natankoval sem u Agip N95 dálka ve dvouch lidech cca 80km/H byla spotřeba 5.5l/100KM
Dnes Shell Fuel Save též dálka ve čtyřech lidech cca 80km/H byla spotřeba 5.2l/100KM možná na tom něco bude ,že říkají že se dá na tom ''UŠETŘIT''

Mimochodem já u nás dřív tankoval na OMV N95 astra se dusila moc to nejelo ,nic moc vyměnil sem palivák to samý ... momentálně tankuju pouze Benzina,Agip a nejlíp Shell

5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
já tankuju co kde najdu když mi dochází, ale leju VIF do benzínu, myslím, že funkci to má stejnou jako aditiva co lejou do carrery a fuel sejfu ve velkým, jen to výjde PODSTATNĚ levnějc. dokoce se s VIFem dá jezdit i na benzín od ONA 

ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000

Tak, tak..manli2 píše:jo psychologie je mocná věda

Tak jsem natankoval 20litrů tohohle zázraku. Spotřebu nehlídám tak uspořený litr těžko zaznamenám, ale jediný co jsem poznal je že když začnu auto točit do vyšších otáček tak je tišší. Rozhodně to nerve asfalt a nestane se z něj Poršebijec. Ono když chcete někomu něco prodávat za 35.40kč za litr, tak to musíte sakra vychválit. 

OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Ty vole u nás to stojí 36.20 všude. benzina. shell, omv. já to mám nalitý v astře a nic se nestalo naopak bych řekl že je línější.
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Dneska Hlučín 34.90 Kč, tak jsme s manželkou zvědaví.. 

ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to tankoval uz dvakrat a vysledek naprosto skvely. Jezdi to a zere to stejne jako pred tim.
Ja som to ešte neskúšal, ale skúšal som OMV Carrera 95. Zo začiatku sa mi zdalo, že to ide lepšie, potom som prešiel späť na natural a je to jedno. Viac zaváži dlhšia cesta cca 150 až 200 km - potom auto výrazne ožije, nakoľko moja Astrička je viacmenej mestské "autíčko", rodinné vozidlo. Teraz ale na dovolenke dostane riadnú porciu kilometrov a šetriť ju zrejme až tak nebudem - nech sa motor prevetrá. Toľko km ešte v kuse nespravil
.
Osobne som ostal verný OMV. Predtým som tankoval na Shell, ale vraj OMV má lepší benzín. Shell mala lepší bodový systém - stačilo to za nejaký dlhý čas na kúpi malého Lega - formuly s postavičkami a servisom - aspoň mal syn radosť
. Neviem, či to stojí za návrat k Shell
.

Osobne som ostal verný OMV. Predtým som tankoval na Shell, ale vraj OMV má lepší benzín. Shell mala lepší bodový systém - stačilo to za nejaký dlhý čas na kúpi malého Lega - formuly s postavičkami a servisom - aspoň mal syn radosť

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Já jsem tedy žádný rozdíl nepoznal ( ani na chodu motoru ), možná tak úsporu 0,00000X l na ujetí téměř celé nádrže
Ono se to špatně počítá, když každý den mám jinou spotřebu 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je věc, otevřu tenhle topic a dole běhá reklama na tyhle splašky...
To má asi Milda za příplatek... 

Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás