Ahoj klubáci! Nabídněte někdo za rozumné ceny náhradní díly na předek! Nemám moc financí - to víte rodina se rozrostla a nemám příjmy jako ředitel sazky! Bylo by potřeba moc dílů, např. : výstuha, oba nárazníky, podběhy, chladiče, haupna, blatníky, sahara, rameno, možná i poloosa a zadní dveře na caravan i se sklem! Díky moc za nabídky
ahoj astráci! Tak dnes jsem se byl podívat na astřičku a kámoš už to měl odstrojený! Potřeboval bych tyto díly:
Levou poloosu, levé rameno, levý a pravý blatník, kapotu i s pantama, přední nosník (výstuha), hliníkový doraz na převodovku (trojúhelník), levý a pravý podběh, nárazník, chladič (voda), možná intercoller, a sklo na zadek nebo páté dveře se sklem! je toho dost, tak jestli by mohl někdo nabídnout dobrou cenu! Po rozhovoru s RomanemK jsem se prostě rozhodl, že to spravým - je tam mnoho dílů nových a mám k ní citový vztah.Předem děkuji.
Tak jsem se včera s kámošem pustil do opravy! Rám a motor ven!!!!!! A vytahovat a klepat (mlátit) a klepat!!!! příští víkend se bude vařit a pasovat! Akorát co potřebuji je tenhle týden sehnat přední nárazník komplet a na páté dveře sklo nebo celé - protože mi do něj asi před rokem naboural blb v Jihlavě a když už to dělám tak bych to udělal komplet! kdyby jste někdo nabídl za super cenu tyto díly, byl bych moc rád
Přílohy
Naposledy upravil(a) pavel kotulán dne 03 črc 2011, 08:48, celkem upraveno 1 x.