bydlet může ve stanu u řeky. teda pokud nebude velká voda myslím že MHD maj nějakou ubytovnu. A Radoši ten internet nebude problem. Tady ho najdeš na každym rohu. Dokonce tady je připojení i v tramvaji.
Ubytování se stará DP, takže nevím a je mi to jedno, když se tam bude dát přespat. A já se vyspím i v buse na karimatce Uvidíme, ale držte mi pěsti, bo tam moc chci, tak ať to vyjde! A prakticky podrobnosti nevím, takže je možné, že budou proplácet i dopravu a odlučné a kdoví co ještě.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
tak ty si mi kousek Mirdo- Ty chceš chleba a napíšeš to do pokecu kam se kouknu až když se vrátim z práce. Tos mi nemohl písnout SMS a já bych ti ho schoval nebo dovezl???? boha jeho velebnosti. vidíš to
ba fuck-off VW...tak tady zas odkaz na něco co mě baví..rád posiluju v posilovně sem byl poprvé jaako batole a ted dycky rok dva cvičím,pak z toho vypadnu a ated sem zas začal a dávám si velké cíle mysím že ti co jezdí hodně autem pohyb potřebujou a navíc když máte pěkné tělo (i mozek se hodí) tak se to k pěkně upravenému auticku hodi no sem chodim cist o cviceni
YANEK - tak to ještě nic není. To si nepřej vidět mojí bejvalou Astru F. Teď jí je 19 let a já jí piplal a nová majitelka mmj taková snědá holka ta jí zhuntovala. Když jedu okolo tak ani nemám chuť jí vyfotit