mam slunecniky, takze o gril bych se nebal, ani mraz nas nedokazal odradit, takze par kapek deste tim tuplem nee, s tou klimou souhlasim, to by se jim asi nelibilo. Lukas ty jsi blazen fakt... gril do podzemnich garazi... tu nedeli jsme myslel nekdy priste, ted urcite neee je hokej
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Takže sobotááááá. Už jen dva dny. Ali a Jocker - mám připraveno. Alimu jsem to jen dal do kupy a od Jockera dostanu spoooustu peněz.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Takže ja se omlouvam,ale nepřijedu.Dostal sem nabidku na praci ve finsku,ktera se neodmita .Takže musim zitra odpoledne do Brna na firmu dojednat drobnosti ohledně odjezdu (bud koncem Května nebo Června).Škoda těšil sem se že konečně někoho poznam a zase nic.
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
Škoda, měl jsi brát MaRa, ne? Tak doufám že přijede, buď s Jockerem, nebo s tím rádoby novým členem, co si koupil astru, ale to nikdo neví.
Každopádně, na zítra hlásí déšť jen ojediněle, tak doufám že bude gút. Já jdu za chvíli do hajan, ráno do práce a po práci hurá tam.
A já vím kterým,že Marťo
Sere mě to že nemužu jet,borec my ještě ani nevolal v kolik mam dorazit
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
A ver tomu, ze nakonec nic. Jak to tak byva... A mohls jet.
Tak sraz dneska naprosto super, až teda na to počasí, ale ani to nás neodradilo. Tak jak dneska jsem se už dlouho nenasmál Takže se těším na další sraz...
No jasně,srazík vyšel na 1 ,ostatně jako každý,že jo, díky Zezimu za kontrolu klimy,Kamilovi za grilovačku,uhlí a vše kolem Radošovi za zázračné tahy zázračnou tužkou a všem zúčastněným za supr pokec i odpoledne Sice jsme později přijeli a dříve odjeli ale bylo to fajn s fajn bandou
Alespoň pár foto : http://mirosedan.rajce.idnes.cz/Sraz_Ostrava_14.5.2011/
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Tak srazík super, klima v pořadku, tak pohoda. Jsem rád, že jsem vás mohl vidět aspoň těch pár minut.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0