Zdar, hele kolik tě stál ten termostat? A měl jsi originál nebo neoriginální díl?
Výměna termostatu - foto
- Reklama
zdarek
tak ta cena by me taky zajimala pac co sem se dneska ptal tak za neorigo chteji 1700,-
to me pride nak moc. to dam radsi papundekl pred chladic a bude taky teplo

tak ta cena by me taky zajimala pac co sem se dneska ptal tak za neorigo chteji 1700,-
to me pride nak moc. to dam radsi papundekl pred chladic a bude taky teplo

BMW E36   323 Touring
Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6

Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6
- 
				pepca
- 
				pepca
doporučuju dávat originál chladící kapalinu, je do -80 a stojí asi 120 kč/litr, ředí se 1:1 s destilovanou vodou, některý jiný chl. kapaliny např. Fridex rozežíraj gumu v místech spoje a pak to teče, jinak bohatě stačí si koupit 3litry chl. kap. a 3l dest. vody, stejně z toho ani těch 6 litrů nevyteče
a ještě pro upřesnění až to tam budete lejt tak nalejte dycky litr kapaliny a litr vody, jinak se vám může stát že nalejete 3 litry kapaliny a pak zjistíte že už se tam vejde jenom litr vody zvýšená koncentrace chl. kapaliny pak způsobí horší odvod tepla
 zvýšená koncentrace chl. kapaliny pak způsobí horší odvod tepla

a ještě pro upřesnění až to tam budete lejt tak nalejte dycky litr kapaliny a litr vody, jinak se vám může stát že nalejete 3 litry kapaliny a pak zjistíte že už se tam vejde jenom litr vody
 zvýšená koncentrace chl. kapaliny pak způsobí horší odvod tepla
 zvýšená koncentrace chl. kapaliny pak způsobí horší odvod teplaZprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

- 
				pepca
CUBErt píše:No já si koupil 6 litrů koncentrátu a ten je do -30°C takže když to bude nějak takhle, tak to jen doleju a směs bude tak akorát. Jo a ještě, nevíte někdo jak se jmenuje přípravek do motoru, co ucpává mikrospáry ?
PS.: Je nutné proplachovat při výměně chladící směsi proplachovat motor ?
 tak já to mám čerstvě změřený,mám to ještě po roce co to je z německa v čechách na mínus 35,tak to neřeším,jinak ta tvá 1.4 možná ani nemá těch šest litrů nápln,tady je psaná 1.2 ta má 5.2 a pak 1.6 né 16V a ten má 5.9 tak se domnívám,že tam ani těch šest nedáš,vyplachovat není třeba,teda nikdy jsem to nedělal a v servisech při výměně,termostatů,nebo opravách motorů to též nedělají,alespon jsem to ještě nezažil.
 tak já to mám čerstvě změřený,mám to ještě po roce co to je z německa v čechách na mínus 35,tak to neřeším,jinak ta tvá 1.4 možná ani nemá těch šest litrů nápln,tady je psaná 1.2 ta má 5.2 a pak 1.6 né 16V a ten má 5.9 tak se domnívám,že tam ani těch šest nedáš,vyplachovat není třeba,teda nikdy jsem to nedělal a v servisech při výměně,termostatů,nebo opravách motorů to též nedělají,alespon jsem to ještě nezažil. 
- 
				pepca
to růžový se začlo dávat od modelovýho roku tušim 2000, zelenou nahradit růžovou lze, naopak ne, v oplu si můžeš koupit jak zelenou tak růžovou

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

- 
				pepca
Vojta píše:to růžový se začlo dávat od modelovýho roku tušim 2000, zelenou nahradit růžovou lze, naopak ne, v oplu si můžeš koupit jak zelenou tak růžovou
 rozumím tedy,že když bych chtěl někdy dolít,tak to nelze míchat?dolít růžovou do mé zelené
 rozumím tedy,že když bych chtěl někdy dolít,tak to nelze míchat?dolít růžovou do mé zelené  ?raději se optám znova,jedině tedy zelenou vypustit a dát celou růžovou,v čem je vlastně lepší?že je dražší to vím,ale ty vlastnosti?
 ?raději se optám znova,jedině tedy zelenou vypustit a dát celou růžovou,v čem je vlastně lepší?že je dražší to vím,ale ty vlastnosti?