Jo, je to každýho věc, jestli to aplikuje nebo ne, to nikomu neberu.Majesty píše:Možná že kdyby jsi měl možnost vidět jakou dávku dá vstřik do válce a to všechno krát čtyři, asi by ses divil. U karbece je to prosté, stačí otevřít a změřit jeho naplnění. Já takovou volovinu rozhodně nepoužívám, je to zbytečná věc, takže se spotřebou nemám problém, navíc já jezdím pouze s automatem, takže takové starosti s řazením nebo mezilynem mě naprosto míjejí. Více jak osm let jezdím s kamionama se synchronní převodovkou a ještě nikdy od nikoho, včetně výrobce samotného (X absolvovaných školení na ekonomickou a plynulou jízdu), jsem neslyšel, abych z jakéhokoli důvodu používal meziplyn...

Tak si zkus představit to, co jsi mi napsal - jedno vytočení (tvůj meziplyn) sežere velkej panák, kolikrát za cestu do práce šlápneš na plyn a vytočíš ho? Řekl bych že nepočetně krát, tak si pak představ, jakou spotřebu by jsi měl. A co vstříkne do válcu, už není ani kapalina, ale jen taková mlha benzínu.
Jinak, tohle jsem schválně zakládal v tématu Zafira, tak nevím proč to tu komentují téměř samí astraři, to zaprvé. Za druhé jsem se jen zeptal, zdali to někdo používá, nehodlám se tu s někým hádat o tom jak to je, nebo není na hovno. A když ty mi řekneš, že nepoužíváš takový voloviny a jezdíš s automatem, tak hned vím co jsi zač, už mi prosím nepiš.