zadní náprava - vyvrácené kolo
zadní náprava - vyvrácené kolo
Zdravim ,
mám dotaz...na levé straně na zadní nápravě mám vyvrácené kolo( v horní části je víc zalezlé do podběhu)... než na druhé straně... už od pohledu je to znatelné...pokud vim tak se odklony štelovat nedají...a na zadní nápravě by dle mechaniků mělo být vše ok...nic netluče,nehučí,nic neni ohnuté... mohlo by to být ložisko???
nevim jak dlouho už to mám...ale na zimních 15ckach jsem si toho nevšiml.. na letnich 16ckach je to zřetelné....
mám dotaz...na levé straně na zadní nápravě mám vyvrácené kolo( v horní části je víc zalezlé do podběhu)... než na druhé straně... už od pohledu je to znatelné...pokud vim tak se odklony štelovat nedají...a na zadní nápravě by dle mechaniků mělo být vše ok...nic netluče,nehučí,nic neni ohnuté... mohlo by to být ložisko???
nevim jak dlouho už to mám...ale na zimních 15ckach jsem si toho nevšiml.. na letnich 16ckach je to zřetelné....
- Reklama
Re: zadní náprava - vyvrácené kolo
nemas ulomenou pruzinu dole? me to taky driv prislo malinko sejdrem,a le rikal sem si, ze parkuju na nerovnosti asi
a pak sem menil pruziny a jedna byla dole praskla...

no nevim... když to bylo zvedle tak jsem si nevšiml že by byla prasklá...každopádně se ještě jednou podivam
Michalwe vyfoť to a posoudí se, ale můžu ti rovnou říct, že mám ty zadní taky lehce do áčka a maj to tak všechny Géčka, nevím proč. 

Mobil : 602318645
ale jinak defender ma pravdu, esi to neni moc, tak to maj vsechny 

ála, def: jo kluci máte pravdu, a když vidím svoje Géčko zezadu tak se mi to i celkem dost líbí, a přitom gumy se sjíždějí správně 

nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Protože to jsou zavodní vozidlaDefender píše:Michalwe vyfoť to a posoudí se, ale můžu ti rovnou říct, že mám ty zadní taky lehce do áčka a maj to tak všechny Géčka, nevím proč.

Tomik: jinak jestli se ti ten zadek nezda nech si udělat geometrii.. tam se přijde na to jestli to sedi nebo nesedí..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
No to je jasnýFritol píše:....Protože to jsou zavodní vozidla..

Mobil : 602318645
Fritol: asi jsi mě blbě pochopil
mrkni co píšu 
edit: a tím "svým" Géčkem jsem právě myslel htb + křídlo

edit: a tím "svým" Géčkem jsem právě myslel htb + křídlo
jasný...vyvrácený jsou...ale to jedno je o poznání víc než to druhé...a nebo vždycky tak blbě zaparkuju
... nicméně v pátek to prošlo bez problému stkčkem...ale tam tohle asi moc nezkoumaj....

s dovolením napíšu sem svůj problém, sice se to trochu liší ale ať nezakládám nové téma.. má nějaký vliv na auto stání na nerovném terénu?
parkuju na různě propadlém betonu a každé kolo je jinak vysoko
má to vliv na tlumiče, pružiny nebo tak něco? nemyslím občasné stání, ale 7/365dní
parkuju na různě propadlém betonu a každé kolo je jinak vysoko
má to vliv na tlumiče, pružiny nebo tak něco? nemyslím občasné stání, ale 7/365dní