Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
Nemohl, jednak jsou 4dírová a pak se čeká, až bude opravena ŘJ vstřikovacího čerpadlaRadoš 92 píše:Nemoh bych si ty kola půjčit na léto?HonzaL píše:Tak u nás Corsa na letních(nepojízdná)...
 .
 . 

(Dunlop SP Winter) a ty se ne a ne snížit z 4mm vpředu, respektive 3,5mm vzadu. Takže budou sloužit další léto a na podzim se uvidí
  (Dunlop SP Winter) a ty se ne a ne snížit z 4mm vpředu, respektive 3,5mm vzadu. Takže budou sloužit další léto a na podzim se uvidí  
Cena pro členy fora 2300,- obě zadní na kombi.pavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?
Hojte,Frydex píše:Tak dneska jsem přezul Alpina, předevčírem Šikulita, pár jich tu už bylo dříve. Já už to mám taky na létě... kdo bude další ???

na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130...pankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních

ale ne... nepoznám rozdíl

Škoda,že jsi to nenapsal před posledním úklidem garáže.No,už jsou v popelnici.Když jsem koupil auto,tak jsem tam měl pružiny z kombíka a měnil jsem je za správné.Starší origo za 500kč/kuspavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
 Nová v Kelly něco 1500-2000,co si pamatuju.
  Nová v Kelly něco 1500-2000,co si pamatuju.No to se nedivím, kouknul jsem na testy zimních pneu ADAC podzim 2010 a Kleber Krisalp HP2 byl hodnocen jako třetí nejhorší se známkou " USPOKOJIVĚ" mimo jiné za ovladatelnost i na suché vozovce. Takže pokud nebudeš šetřit na zimním obutí, budeš moct jezdit do zatáčky i 100 na zimníchmanli2 píše:na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130...pankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních

Jasně že jízda v zimě na letních je hloupost. Ale jízda na zimních po celý rok je zcela běžná praxe zejména u lidí, co najedou ročně do 12 000 km. Ty by totiž častěji přezouvali než jezdili. Můžeme srovnat naší průměrnou teplotu v sezóně letních pneumatik a například průměrné teploty oblastí jižních států jako jih Itálie, Francie nabo Španělska. Takže u nás je to někde mezi letním a zimním obutí.prma píše:Zimní v létě jsou určitě menší zlo než opačně,ale jízdních vlastností letních prostě nedosáhnou

No, to sice byla, sranda, ale dali jsme to ne ?Samothe píše:já se hlásím,ale ještě je chci nechat stříknout a nevím no asi by jsi zápasil s 18" stačí,když si vzpomenu na moje 17" a akce u tebe v garáži
 Schumakovi jsem na Háčko obouval 18'' A bylo to v pohodě. Na houby jsou ty pneu s tím tvrdým límcem no...
  Schumakovi jsem na Háčko obouval 18'' A bylo to v pohodě. Na houby jsou ty pneu s tím tvrdým límcem no... Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |