Autohifi vs Zima

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Autohifi vs Zima

Příspěvek od CUBErt »

Nazdárek, tak nám teploty vesele klesají k nule a bude hůř ! Nevíte někdo jak je to s elektronikou typu zesilovač, cdchanger, subwoofer atd... v zimě, tedy zda by se to mělo vyndat, já si myslím že jo, tedy alespoň z hlediska rozdílů teplot a následného rosení. Spousta lidí co znám tak to neřeší a neměli ještě nikdy problém, nicméně to zřejmně na životnosti nepřidá. Z toho vyplývá jednoduchá otázka, vyndat / nevyndat :?:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Reklama

Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew »

Já bych to nevyndával, když je to určené do auta, tak je to i teplotně dostatečně dimenzované. A co se týče životnosti, všechno ti zestárne dříve morálně než technicky.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

No mě se to taky nechce moc vyndavat, jezdim v zimě stejně jako v létě, rád v autě hudbu poslouchám, nikdo mi do toho nekecá a tak...Teď když je ráno chladno, zvláště když je namrzlé nebo zapařené sklo, mám strach o navlhlou elektroniku - skrat...raději to pouštim po chvilce jízdy, kdy je v autě už trošku teplo.

Obrázek
Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew »

Mělo by to být dostatečně dimenzované i co se týče vlhkosti. V rámci technických dat zařízení jsou určitě uvedeny i teplotní a vlhkostní podmínky pro provoz, tak tam jukni a budeš si, podle mně, na jistém.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Princ William

Příspěvek od Princ William »

nevyndavat nez se te to podela tak uz bude technika 5 krat dal.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

OK, tak já to neřešim, alespoň si budu vychutnávat hudbičku i v zimně, tak dikes za info !

Obrázek
Odpovědět