Autohifi vs Zima
Autohifi vs Zima
Nazdárek, tak nám teploty vesele klesají k nule a bude hůř ! Nevíte někdo jak je to s elektronikou typu zesilovač, cdchanger, subwoofer atd... v zimě, tedy zda by se to mělo vyndat, já si myslím že jo, tedy alespoň z hlediska rozdílů teplot a následného rosení. Spousta lidí co znám tak to neřeší a neměli ještě nikdy problém, nicméně to zřejmně na životnosti nepřidá. Z toho vyplývá jednoduchá otázka, vyndat / nevyndat 

- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to nevyndával, když je to určené do auta, tak je to i teplotně dostatečně dimenzované. A co se týče životnosti, všechno ti zestárne dříve morálně než technicky.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
No mě se to taky nechce moc vyndavat, jezdim v zimě stejně jako v létě, rád v autě hudbu poslouchám, nikdo mi do toho nekecá a tak...Teď když je ráno chladno, zvláště když je namrzlé nebo zapařené sklo, mám strach o navlhlou elektroniku - skrat...raději to pouštim po chvilce jízdy, kdy je v autě už trošku teplo.
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to být dostatečně dimenzované i co se týče vlhkosti. V rámci technických dat zařízení jsou určitě uvedeny i teplotní a vlhkostní podmínky pro provoz, tak tam jukni a budeš si, podle mně, na jistém.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
- Princ William