takže kolikže tu je těch chlapů., co by se nám rozpůlili? abych si to někam zapsala, kdy a kdo a kdy bude dotyčný u mě a kdy u xpolstarkax... tak do řady...at v tom neni burdel...
Nejdřív pohulíme co kdo má a potom uvidíme co se dá, hlavně ať tu nikdo nespěchá.Tahle jízda stopy zanechá.Všichni se tam kam chtěj dostanou, někdo letí další zůstanou. Útok nejlepší je obranou, některý z nás ráno asi nevstanou.
Ref:
tweetyna píše:takže kolikže tu je těch chlapů., co by se nám rozpůlili? abych si to někam zapsala, kdy a kdo a kdy bude dotyčný u mě a kdy u xpolstarkax... tak do řady...at v tom neni burdel...
o tebe bude vetsi zajem, me uz tu kazdej zna, jsem okoukana to nevadi ale, maj smulu, nejak ten tejden semnou budou muset preckat
xpolstarekx píše:
o tebe bude vetsi zajem, me uz tu kazdej zna, jsem okoukana to nevadi ale, maj smulu, nejak ten tejden semnou budou muset preckat
tak na to bych nespoléhala, právě proto že mě nikdo nezná.....nakonec si je budu muset doma přivázat k topení aby tam ten tejden byli ne? takhle jsem si v dětství hledala kamarády....přivázala jsem je ke stromu a zavázala jim pusu aby nekřičeli....v podstatě i první lásky byly takové.... halt s někým se lidi bavej a s někým ne... bůh požehnej toho pána co vymyslel provaz
tweetyna píše:
tak na to bych nespoléhala, právě proto že mě nikdo nezná.....nakonec si je budu muset doma přivázat k topení aby tam ten tejden byli ne? takhle jsem si v dětství hledala kamarády....přivázala jsem je ke stromu a zavázala jim pusu aby nekřičeli....v podstatě i první lásky byly takové.... halt s někým se lidi bavej a s někým ne... bůh požehnej toho pána co vymyslel provaz
jj tak tak, sbalit se da kazdej bud po dobrym nebo po zlym, si muzou vybrat njo
tweetyna píše:
jj tak tak, sbalit se da kazdej bud po dobrym nebo po zlym, si muzou vybrat njo