svieti ABS a skace tachometer
svieti ABS a skace tachometer
Chalani mam problem. Zacala mi svietit kontrolka ABS a zacala mi skakat rucicka tachometru. Najprv to robilo len sem tam ale teraz uz svieti stale a rychlost ukazuje normalne ale pri prejazde nerovnosti alebo uz aj pri rovnej ceste skace rucicak kazdych 5 sekund hore dole o 10-20 km/h. Pri diagnostike mi vypisalo nieco ako chyba snimaca rychlosti. Takze pred tym ako sa pustim do toho chcem sa spytat co to je a co to stoji ten snimac a kde sa nachadza?
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: svieti ABS a skace tachometer
snímač rychlosti je součástí náboje levého předního kola => výměna, připrav se na cenu kolem 2.3oo,-Kč za nový (tuším SKF), mrkni do inzerce, někdo ho tam nabízel nebo ho tam bude mít někdo z bouračky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
no pekne, trochu som sa bal ze to bude zase palka...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
lenze toto robi mne po vymene homokynetickeho klbu..peet100 píše:Chalani mam problem. Zacala mi svietit kontrolka ABS a zacala mi skakat rucicka tachometru. Najprv to robilo len sem tam ale teraz uz svieti stale a rychlost ukazuje normalne ale pri prejazde nerovnosti alebo uz aj pri rovnej ceste skace rucicak kazdych 5 sekund hore dole o 10-20 km/h. Pri diagnostike mi vypisalo nieco ako chyba snimaca rychlosti. Takze pred tym ako sa pustim do toho chcem sa spytat co to je a co to stoji ten snimac a kde sa nachadza?

Opel Astra G OPC Rv. 8/2000 motor X20XER 118Kw:)