No nevím já si z 1203jky pamatuju nejvíc přední znak, myslím ten okřídlenej kokot co mne v 10ti bacil do hlavy a já letěl a letěl a pak dopad a probudil se za 18 dní
jo AAA ty jsem tady v Plzni poznal hned dvakrát před 10ti lety. dělali tu jen výkup pro Prahu. To byla masáž přesně jak píše Majesty. Tři roky starý auto že musí rengenovat sváry a podobně. A na kadetu že není výbava. A já mu řikám a co šíbr a elektrony a vyhřev sedaček a tažný a servo a mlhovky atd. Frajer čuměl a v duchu si nadával že je o to opřenej a ani se nepodíval. Udělal vola sám ze sebe , pak ze mě a už jsem mu jenom dokola opakoval ať mi vrátí velkej TP že jedu. Za dva dny jsem to prodal kámošovi za mojí cenu a bylo to OK.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
jo ti kravo je to dost smutne hlavne pro rodinu a lidi ktery maji deti tomu co to udelal a vsem co neco udelaji bych udelal to samy OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Uvidíme co se stalo, ale je to hrozné, to jistě, na druhou stranu, nevím jestli bych to tak bral kdyby to bylo moje, ale lepší vědět co se stalo, než nevědět nic a mít myšlenky že někde děla prostitutku....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Takový hajzly bych popravoval ostatním pro výstrahu a veřejně i všechny pedofily. Máme taky malou holčičku a mýt pořád strach jestli se takovej šmejd někde nemotá. Nechtěl bych být na místě těch rodičů.
Smutný ale bohužel po tak dlouhý době se to dalo čekat. Myslím si že teď už moc informací nedostaneme. Hlavně aby chytily toho pravího a dostal max. trest