Taky to mám jako prase, ale zítra máme poradu a já jsem si do jednoho bodu napsal, (říkám úmyslně napsal, protože to co řeknu nemá žádnou váhu, kdežto když dám vedení něco na papíře, tak se to musí řešit písemně ), "Mytí soukromých vozidel - Prosím o povolení mytí soukromých vozidel, jak tomu bylo donedávna. Myslím, že je to jedna z mála věcí, které podnik stojí minimum a mohou tak svým zaměstnancům nabídnout něco navíc k jejich spokojenosti." Jsem zvědav jak dopadnu, ale bíle to nevidím.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
taky bych to nevidel realne zamestnavatele se snazi nas odirat kde se da.
my vcera vydrazili na aukru elektrony i s gumama pro mazlika tak jsem zbedavej az dojdou.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Radoši. já si to v práci meju normálně ani se neptam. Vždy najedu Zafou k Berlingu a meju dva v jednom. Tak najeď Astrou k trolejbusu a opláchni to taky
Já jsem si dal dva dny od astra g fora dovolenou. Absťák.... No v práci myju furt, přijedu na točnu a myju, ale není to ten komfort jako hadicí a teplou vodou i v zimě ve vytopené garáži, vysaváček, wapka, elektrická rampa... Byl jsem moc rozmazlený a teď mi to sakra chybí.
Tak po včerejší zkušenosti už i já vím, jaký je to pocit, když se k Vám ve zpětném zrcátku blíží Scania s přívěsem a od pneu jde dým jako prase a vy nemáte téměř kam uhnout
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Teď jsem vstal a chtěl jít umýt auto. Nějak se to zvrtlo. Je tam sníh a mínus dva.