Dovolím si využít tenhle příspěvek a vložit svůj dotaz.
měl bych prosbu zda poradíte s výběrem auta. Možná na vás jen přehazuju svoji odpovědnost při výběru, ale člověk je trocha zaslepen vidinou nového auta a motá se kolem toho dost peněz o který bych nerad přišel.
Teď k faktům, mám Géčko a chci ho prodat (odhad za cca 20tis) a budu mít dalších 190tis v hotovosti.
Počítám, že na další auto jen tak mít nebudu takže počítám, že si ho nechám do jeho konce.
Koukal jsem po různých Háčkách Caravan v benzínu, motor 1,6 by mi stačil. Zatím jsem předběžně našel např.
http://www.auto-re.cz/moto/opel-astra-1 ... etail_1221 sice 1,8 motor, ale vypadá dobře.
Jenže včera mi šéf nabídl Kia Carens v provozu od 06/2007, 90tis km, s jasnou historií, nebourané, garážované, s maximální výbavou, zimní i letní alu disky, dvě sady koberců, zatmavená okna, záruka do 06/2012 za 200tis, ale je to nafta motor 2,0 CRDi 103kW
A teď se chci zeptat, u té Kii, kdy se dají čekat nějaké investice? je to zhruba cenově i nájezdově stejné jako Astra?
Je jasné, že co auto to originál, ale šli byste do toho?? nebo se radši podívat z bazaru po nějakém novějším háčku za stejné peníze bez full výbavy a historie?
Musím se rozhodnout sám, to je jasné, ale ptám se na váš názor
A ještě otázka, bude hrát nějakou roli, že nemám takový roční nájezd km když je to diesel.
Sorry za možná blbý dotaz, ale prostě se chci dobře rozhodnout.
Moc díky