No je to dobré foto, fakt by ma nenapadlo že to je len "imitácia".Bubosak píše:To je dobře že sis to myslel.. To znamená že to vypadá věrohodně
...
 V tom prípade si ale doviedol tuzing k dokonalosti.

No je to dobré foto, fakt by ma nenapadlo že to je len "imitácia".Bubosak píše:To je dobře že sis to myslel.. To znamená že to vypadá věrohodně
...

A tak to má být.. Zapojit trochu fantazie...
  A tak to má být.. Zapojit trochu fantazie... Ale aspoń vím že klapkou to není
 Ale aspoń vím že klapkou to není   .. Dále jsme odborně za použití síly odstranili ze zadní části výfuku kus pořádně prohnilýho plechu, který tam jen rachotil..
 .. Dále jsme odborně za použití síly odstranili ze zadní části výfuku kus pořádně prohnilýho plechu, který tam jen rachotil..    .. Myslím že už několik let tam neplnil žádnou funkci
 .. Myslím že už několik let tam neplnil žádnou funkci   PS.: Kdyby jste někdo věděl jak na ten EKO ventil klidně se můžete zmínit a poradit mi
  PS.: Kdyby jste někdo věděl jak na ten EKO ventil klidně se můžete zmínit a poradit mi   
   Ještě jednou děkuji Petrasovi za spolupráci a ten šroub co jsi mi zalomil tě opravdu nemusí mrzet
 Ještě jednou děkuji Petrasovi za spolupráci a ten šroub co jsi mi zalomil tě opravdu nemusí mrzet  
 mizera zarezlej
  mizera zarezlej 

Nojen jsem zvědav jak dopadnu s tou barvou
  Nojen jsem zvědav jak dopadnu s tou barvou  

.. Zkrátka jsem to všechno vyčistil a promazal. Chod je tišší a lopatky jsou vyvážený.. Tak mám radost
 .. Zkrátka jsem to všechno vyčistil a promazal. Chod je tišší a lopatky jsou vyvážený.. Tak mám radost   Navíc jsem minulej víkend vyměnil filtr vzduchu k motoru a pylový filtr..  Byl to teda pěknej humáč...
  Navíc jsem minulej víkend vyměnil filtr vzduchu k motoru a pylový filtr..  Byl to teda pěknej humáč... ??
?? Astrula zažila renovaci tak se trošku rozepíšu... Nechal jsem kompletně vyměnit zadní lemy, levý přední lem, okolí hrdla od nádrže, svařený prahy, zadní pružiny i s tlumičema, lana od ruční brzdy, zadní brzdový štíty, nastříkaný brzdový třmeny, vyměněné zpátečkový čidlo, nový flat stěrače, zapojil jsem druhou zadní mlhovku, od dřív mám vyměněný přední pružiny s tlumičema. Doufám že na chvíli budu mít pokoj
 Astrula zažila renovaci tak se trošku rozepíšu... Nechal jsem kompletně vyměnit zadní lemy, levý přední lem, okolí hrdla od nádrže, svařený prahy, zadní pružiny i s tlumičema, lana od ruční brzdy, zadní brzdový štíty, nastříkaný brzdový třmeny, vyměněné zpátečkový čidlo, nový flat stěrače, zapojil jsem druhou zadní mlhovku, od dřív mám vyměněný přední pružiny s tlumičema. Doufám že na chvíli budu mít pokoj 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |