JAK SUNDAT TAPECIRUNK DVEŘÍ ZAFIRY

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
1martin1

JAK SUNDAT TAPECIRUNK DVEŘÍ ZAFIRY

Příspěvek od 1martin1 »

prosím pomožte odšrouboval jsem všechny šrouby na které jsem přišel u spolujezdcových dveří a pořád mi to nejde sundat nevím jak ten tapecirung oddělat u okna tam mám největší problém nechci to řešit násilím ať tam něco nezničím.jestli máte někdo nějaký navod nebo víte kdo ho má prosím pisněte mi to.moc dík
OPEL ZAFIRA,2,0 DTI,2000,STŘÍBRNÁ METLA
ObrázekObrázek
Reklama

hant

Re: JAK SUNDAT TAPECIRUNK DVEŘÍ ZAFIRY

Příspěvek od hant »

žádný násilí. jsou tam šroub schovaný pod špuntíkem ten je v madlu , ten musíš vydloubnout a je tam šroub a jeden je schovanej pod kličkou tušim. ten mi taky unik a nešlo to. ale někde je tu určitě foto návod jak se to sundavá. HLEDEJ.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
pucmeloun

Příspěvek od pucmeloun »

:o Ten šroub není pod kličkou,ale pod krytkou,nebo ovládáním oken(podle výbavy) v madle jo,pak nějaký šrouby zespodu a teď si nejsem jistej,jestli není jeden pod krytkou výškovýho repra.pak se to celí odcvakne k sobě a nadzdvihne nahoru.Klička je na lanku tak potom vyvlíknout 8)
hant

Příspěvek od hant »

máš pravdu. ale ono se to hrozně blbě popisuje a navíc už je to delší doba co jsem to dělal. Naštěstí. :lol:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

1martin1: jestli to budeš dělat, udělej u toho prosím Tě pár fotek a šoupni je sem, dík 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
1martin1

Příspěvek od 1martin1 »

tak už se mi to podařilo sundat.nafotím to a hodím tady nějaký foto návod
OPEL ZAFIRA,2,0 DTI,2000,STŘÍBRNÁ METLA
ObrázekObrázek
Čefa66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čefa66 »

Tak jedna fotka, červené kulaté terčíky, v těch místech jsou šroubky, terčík se šipkou je šroubek madla který je pod krytkou a pod ním taky šroubek tapecu (kapsa madla jde ven myslím proti směru hodinových ručiček-zelená šipka) . Když jsou šroubky pryč, chytne se tapec odspodu na rozích a tahem k sobě se musí odtrhnout, je tam několik plastových narážecích nýtů, asi šest, no každopádně tapec musí zůstat na té vrchní gumě pod oknem. Modrá šipka je místo, kde je při odklopení tapecu uvidíte kovový perko asi 3 cm dlouhý těsně vedle táhla čudlíku zámku, do něj tlačit dlouhým šroubovákem aby se ten tapec vyklopil proti směru hodinových ručiček(oranžová šipka), poslední místo kde to bude držet je v rožku u zrcátka. Potom už drží jen na táhle vnitřní kliky. Ten šroubovák je když nechci složitě dávat zpět tu lištu okolo okna. Taky si přesně nevybavuji jestli není šroub pod krytkou kde mám ve dveřích popelník, ale to se dá vytáhnoout bez problémů.
Dveře1.JPG
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Odpovědět