unik oleja
unik oleja
Zdravim chlapi.Mam mene turbo zabera dobre,auto necmudi,no mizne mi olej a teraz som si vsimol ze kvapka niede pri chladici dole na tej strane co je baterka.,,Neriesil niekto tento problem?Opet klaklo turbo?Je v zaruke len sa mi nezda ze je to opet turbo
Naposledy upravil(a) M77arcel dne 27 úno 2011, 11:33, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G 1,7 DTi (2003)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
- Reklama
Re: unik oleja
To musíš najít sám, kde a z čeho to teče. Těžko se to řeší přes klávesnici
. Nahoře začneš víkem ventilů , pak je tam vakuová pumpa....a dole vana. Takže něco mezi tím 

Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
takze miesto z kade tlaci olej je intercoler,ja ani neviem aku funkciu ma intercoler? ze ja si kupil naftak 

Chladí vzduch tlačený do motoru. Ochlazením se zmenší jeho objem, čímž se ho nasaje víc.
Já mám přívod a vývod do intercooleru nahoře. Kde ti to teda teče? Rozpoj hadice a uvidíš. Ale jestli je to únik tudy, jde to z turba . Jinudy se do cooleru olej dostat nemůže.
Já mám přívod a vývod do intercooleru nahoře. Kde ti to teda teče? Rozpoj hadice a uvidíš. Ale jestli je to únik tudy, jde to z turba . Jinudy se do cooleru olej dostat nemůže.
mne to tecie dole na stene chladica je taky umelohmotny obdlznik a pod nim su take ako spliechance od oleja..ja neviem ci je to umele inetercoler,mne to len vravel kolega on ma ten isty motor...ja som s motorou
.v pondelok som objednany do servisu dufam ze to odstrania ak je to turbo tak vydrzalo od repasu 3000km

Jestli to bude po repasi turba, tak napiš ať se tomu vyhneme. A intercooler je malý chladič, u mě umístěný vpravo od chladiče vody ( když stojíš před autem). Anebo se podívej po cestě vzduchu do motoru. Váha, turbo, hadice,intercooler, hadice sání motoru. Případně to vyfoť.